Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Windows podsistem za Android™ i Amazon Appstore više neće biti dostupni u Microsoft Store nakon 5. marta 2025. Saznajte više.

Način kretanja kroz aplikacije za mobilne uređaje razlikuje se na računaru. Evo nekih saveta za snalaženje u programu: 

  • Pomerajte se kroz aplikacije pomoću točka za pomeranje na mišu ili pomoću pokreta podlokacije za praćenje. Kliknite mišem ili podlokac za praćenje da biste prevučeli nagore, nadole, nalevo i nadesno u aplikaciji.

  • Kliknite na dugme "Nazad" na naslovnoj traci aplikacije da biste prešli na prethodnu stranicu.

  • Neke igre podržavaju tastere sa strelicama za navigaciju. Neki takođe mogu podržavati unos mišem da bi to isto uradio.

Podrška za tastaturu

Koristite tastere sa strelicama na tastaturi da biste se kretali kroz većinu aplikacija za mobilne uređaje i igara. Evo još nekih korisnih prečica.

Nazad

Alt + strelica nalevo

Ceo ekran

F11 (F11)

Pokreti pomoću dva prsta

Držite pritisnut taster Alt i kliknite levim tasterom miša ili table osetljive na dodir da biste iskusite pokrete pomoću dva prsta u aplikaciji.

Informacije o tasterskim prečicama za pristupačnost u aplikacijama za mobilne uređaje potražite u članku Pristupačnost za aplikacije za mobilne uređaje u operativnom sistemu Windows.

Podrška za olovku 

Na uređajima koji podržavaju pero, funkcije olovke kao što su nagib i osetljivost pritiska trebalo bi da rade kao što je očekivano. Zadržavanje pokazivača iznad aplikacija pomoću pera trenutno nije podržano za aplikacije za mobilne uređaje. 

Podrška za GamePad 

GamePad je podržan u aplikacijama za mobilne uređaje. Uverite se da je upravljač koji koristite ovlašćeni Xbox upravljač. 

Informacije o pristupačnosti u aplikacijama za mobilne uređaje potražite u članku Pristupačnost za aplikacije za mobilne uređaje u operativnom sistemu Windows.

Android je žig usluge Google LLC.

Srodne

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×