Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Iznajmite i kupite najnovije hit filmove i TV emisije bez komercijalnih reklama od korporacije Microsoft i pogledajte ih kako koriste filmove & TV aplikacije – kod kuće ili u programu.

U Microsoft skladištu odaberite stavku iz ogromnog izbora filmova u okviru 10 80p HD u raznim žanrovima. Microsoft butik takođe prikazuje komercijalnu televiziju za TV emisije dan nakon što emituju televizije na elektronskim mrežama. Kupite jednostruske epizode ili kupite sezonu da biste dobili najnovije projekcije automatski isporučene u filmove & TV aplikacije na svim Microsoft uređajima (Windows PC, Xbox, Windows Phone ili Windows tablet).

Pogledajte kod kuće ili u programu "kreni"

Treba da trenutno gledate najnovije programe? Ako imate vezu širokog propusnog opsega, trenutno protok da biste gledali. Put? Preuzmite na Windows laptop, tablet ili telefon i uživajte u njoj na putu, čak i bez interneta.

Reprodukujete isti film na telefonu i tablet računaru i nastavite gde ste stali

Svi kupljeni filmovi i TV emisije uskladišteni ste na mreži i sinhronizovanoj na uređajima koje koristite sa Microsoft nalogom, tako da vas programi slede sa ekrana na ekran. Započnite film na Windows tablet računaru dok putujete autobusom, a zatim ga dovršite na televizoru kod kuće pomoću usluge Xbox. Filmovi & TV aplikaciji olakšava da nastavite gde ste stali.

Napomena:  Filmovi & TV dostupan je samo u određenim zemljama i regionima i neke funkcije možda neće biti dostupne svuda. Aplikacija radi na Windows 10, Xbox One i Xbox 360. Ako koristite Windows RT ili Windows Phone 8,1, koristite Xbox video aplikaciju.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×