Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Windows prikazivač fotografija nije deo sistema Windows 10, ali ako ste izvršili nadogradnju sa operativnog sistema Windows 7 ili Windows 8,1, možda je i dalje imate. Da biste potvrdili, pritisnite i držite fotografiju u istraživaču datoteka (ili kliknite desnim tasterom miša na nju) i izaberite stavku Otvori sa. Ako Windows Viewer nije na listi, ne možete da ga instalirate u operativnom sistemu Windows 10.

Aplikacija "Fotografije" u operativnom sistemu Windows 10 čini iste stvari koje je prikazivač fotografija i još mnogo toga...

  • Pritisnite kombinaciju tastera CTRL + točkić miša da biste uvećali ili umanjili. Promenite postavke točkića miša u više >postavkama

  • Da biste pregledali fotografije u okviru fascikle, otvorite fotografiju iz prikaza fascikle ili iz istraživača datoteka, a zatim brzo prevucite nadesno ili koristite tastere sa strelicama da biste videli sledeću stavku.

  • Kliknite na fotografiju da biste prikazali dugmad na vrhu, uključujući Zum, Brisanje, rotiranje, Uređivanje & kreiranje, Deljenjei Štampanje. Pritisnite i držite (ili kliknite desnim tasterom miša) za više komandi, kao što suinformacije oFila, Sačuvaj kao, Kopiraji Podesi kao.

Otvorite aplikaciju "Fotografije" sa dugmeta ispod.

Otvaranje aplikacije za aplikaciju "fotografije

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×