Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Da biste zaštitili računar i održali ga neometano, Microsoft preporučuje da instalirate samo aplikacije sa Microsoft Store. Možete da odaberete odakle možete da nabavite aplikacije i ako želite da vidite preporuke aplikacije kada pokušate da instalirate aplikaciju izvan Microsoft Store.

  1. Izaberite start > Postavke  > Aplikacije > Aplikacije & funkcije.

  2. Pored stavke Odaberite gde želite da nabavite aplikacije izaberite jednu od dostupnih opcija. Da biste videli preporuke, izaberite stavku Bilo gde, ali me javite da li u aplikaciji za Microsoft Store. Da biste zaustavili pregled preporuka aplikacije, izaberite bilo gde.

    Napomena: Možete biti upozoreni i ako ćete da instalirate aplikaciju koja nije Microsoft Store a da pri tom ne dobijete preporuku tako što ćete izabrati stavku Bilo gde, ali me upozoriti pre instaliranja aplikacije koja ne potiče iz Microsoft Store programa ili se ograničite samo na aplikacije iz Microsoft Store tako što ćete izabrati dugme Microsoft Store samo (Preporučeno).

  1. Izaberite start > Postavke  > Aplikacije > Aplikacije & funkcije.

  2. U okviru Instaliranje aplikacija izaberite jednu od dostupnih opcija. Da biste zaustavili pregled preporuka aplikacije, izaberite stavku Dozvoli aplikacije sa bilo kog mesta ili Isključi preporuke aplikacije (opcije se razlikuju u zavisnosti od Windows verzije).

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×