Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Windows 11. smesti obaveštenja u centar za obaveštenja na traci zadataka, odakle možete da im smesta smesta nabavite obaveštenja.

Prikazuje desnu stranu trake zadataka, sa vremenom i datumom koji su u centru za obaveštenja i bedž sa brojem obaveštenja.

Obaveštenja za prvi pogled

Izaberite datum i vreme na traci zadataka da biste otvorili Centar za obaveštenja. (Takođe, možete brzo da prevlačite prstom od desne ivice ekrana nalevo ili da pritisnete kombinaciju Windows sa logotipom + N.)

Izaberite obaveštenje da biste pročitali nešto više ili da biste preduzeli radnju. Ne želite da preduzmete nijednu radnju? Obriši određeno obaveštenje tako što ćete izabrati X pored obaveštenja koje želite da obrrišete. Ako želite da obrrišete sva obaveštenja, kliknite na dugme Obriši sve. 

Windows 10 obaveštenja i radnje sa brzim pristupom u centar za obaveštenja na traci zadataka, odakle možete da im smesta pristupite.

Izaberite Centar aktivnosti na traci zadataka da biste ga otvorili. (Takođe, možete brzo da prevlačite prstom od desne ivice ekrana nalevo ili da pritisnete kombinaciju Windows sa logotipom + A.)

Centar za aktivnosti

Obaveštenja za prvi pogled

Ako se sa desne strane obaveštenja pojavljuje strelica, izaberite je da biste pročitali nešto više ili da biste preduzeli radnju, kao što je odgovaranje na poruku, bez otvaranja povezane aplikacije ili drugog pošiljaoca obaveštenja.

Ne želite da preduzmete nijednu radnju? Obrišite obaveštenje tako što ga izaberete i prevučete sa ekrana na desnu ikonu ili kliknite na dugme Obriši.

Obaveštenja u centru aktivnosti

Prečica

Radnje sa brzim pristupom će vas odvesti pravo u postavke i aplikacije koje verovatno često koristite, od Bluetooth do svetlije. Izaberite jednu da biste uključili ili isključili postavku ili otvorite aplikaciju. Da biste prešli na stranicu postavke u aplikaciji Postavke, pritisnite i držite jednu od postavki (ili kliknite desnim tasterom miša na njih), a zatim izaberite stavku Idi na Postavke.

Mreža radnji sa brzim pristupom u centru aktivnosti

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×