Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Važno: Saznajte kako da se zaštitite od prevara u vezi tehničke podrške. Prevare sa tehničkom podrškom su problem u celom sektoru, gde prevaranti koriste taktike zastrašivanja da bi vas prevarom privukli u nepotrebne usluge tehničke podrške. Dozvolite pomoćniku da se poveže sa vašim uređajem samo ako ste vi započeli interakciju tako što ste se direktno obratili Microsoft podršci. Ako ste vi ili neko koga poznajete bili pogođeni prevarom sa tehničkom podrškom, koristite obrazac za prevaru tehničke podrške da biste to prijavili. 

Koristite Windows aplikaciju Brza daljinska pomoć da biste dobili pomoć za problem sa računarom od porodice ili prijatelja ili da biste im pomogli. Brza daljinska pomoć koristi daljinsku vezu, ne zaboravite da je koristite samo sa osobama u koje imate poverenja jer mogu da vide ekran računara ili kontrolišu računar (ako to dozvoljavate). 

Vaš pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Koristite Brza daljinska pomoć

Napomena: Možda ćete morati da ažurirate Brza daljinska pomoć biste nastavili da ga koristite. Da biste saznali kako, pogledajte članak Brza daljinska pomoć, gde ćete pronaći i ažurirane informacije i odgovore na uobičajena pitanja.

Da biste pomogli nekome koga poznajete pomoću Brza daljinska pomoć

 1. Izaberite Start , unesite Brza daljinska pomoć, a zatim ga izaberite na listi rezultata (ili pritisnite taster Windows + Ctrl + Q).
  Otvori Brza daljinska pomoć

 2. Izaberite stavku Pomozi nekome, a zatim delite šestocifreni kôd sa osobom kojoj pomažete.

 3. Kada unese kôd, sačekajte osobu kojoj pomažete da dozvoli vezu i podeli svoj ekran.

 4. Kada ste povezani i pomažete nekome, možete da koristite različite alatke u programu Brza daljinska pomoć ako želite, kao što su laserski pokazivač, beleške, ćaskanje za kucanje poruka i još mnogo toga.

 5. Ako želite da zatražite punu kontrolu nad njihovim računarom, izaberite stavku Zahtevaj kontrolu, a zatim sačekajte da to dozvoljavaju.

 6. Kada završite sa njima, izaberite stavku Napusti.

Napomena: Takođe možete da koristite Windows daljinsku pomoć i jednostavno povezivanje da biste pružili i dobili daljinsku pomoć.

Da biste dobili pomoć od nekoga kome verujete, koristite Brza daljinska pomoć

 1. Izaberite Start , unesite Brza daljinska pomoć, a zatim ga izaberite na listi rezultata (ili pritisnite taster Windows + Ctrl + Q).
  Otvori Brza daljinska pomoć

 2. U polje Kôd od pomoćnika unesite šestocifreni kôd koji vam je dao, a zatim izaberite stavku Prosledi.

 3. Da biste dozvolili vezu i počeli da delite ekran, izaberite stavku Dozvoli.

 4. Kada vam neko pomaže, može da zatraži punu kontrolu nad vašim računarom. Ako želite da dozvolite, izaberite stavku Dozvoli.
  Da biste prestali da dozvoljavate punu kontrolu, izaberite stavku Otkaži kontrolu.

 5. Kada završite sa dobijanje pomoći, izaberite stavku Napusti.

Imate problema sa Brza daljinska pomoć?

Ako imate problema sa instaliranjem programa Brza daljinska pomoć, pogledajte članak Instaliranje Brza daljinska pomoć ili Rešavanje problema prilikom instaliranja Brza daljinska pomoć

Pošaljite nam povratne informacije

Vaše povratne informacije nam pomažu da poboljšamo Brza daljinska pomoć. Da biste nas obavestili o tome kako nam ide, pošaljite nam povratne informacije putem čvorišta za povratne informacije.  

Otvori čvorište za povratne informacije
 
Više informacija o čvorištu za povratne informacije potražite u članku Slanje povratnih informacija korporaciji Microsoft pomoću aplikacije "Čvorište za povratne informacije"

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×