Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
  • Runtime Broker je Windows proces u Upravljaču zadacima koji vam pomaže da na računaru upravljate dozvolama za aplikacije iz Windows prodavnice. On bi trebalo da zauzima samo nekoliko megabajta memorije, ali u nekim slučajevima, neispravna aplikacija može da dovede do toga da Runtime Broker koristi čak i gigabajt RAM-a ili više.

  • Ako je zauzeće RAM-a veliko, a vaš računar radi sporo, problem je možda izazvala neka aplikacija. Pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+Shift+Esc da biste otvorili Upravljač zadacima, a zatim, na kartici Procesi proverite koliko memorije zauzima Runtime Broker. Ako ga koristi više od 15% memorije, verovatno imate problem sa nekom aplikacijom na računaru. Da biste zaustavili toliko zauzeće memorije za Runtime Broker, na listi izaberite Runtime Brokerizaberite stavkuZavrši zadatakda biste zatvorili Runtime Broker, a zatim ponovo pokrenite računar.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×