Windows 10 iz mode

Microsoft je predstavio Windows 10 u sistemu S režimom, određenu konfiguraciju operativnog sistema Windows 10 koja nudi poznat, produktivan Windows doživljaj koji je efikasnije unet za bezbednost i performanse. Mnogi hardverski pribor i periferni uređaji (kao što su štampači) koji rade sa operativnim sistemom Windows 10 Home i pro radiće sa operativnim sistemom Windows 10 u S režimom, ali samo uz ograničenu funkcionalnost u neki scenariji. Obratite se proizvođaču pribora da biste saznali više. 

Blisko sarađujemo sa proizvođačima hardverskih učesnika da biste isporučili velika iskustva klijenata pomoću operativnog sistema Windows 10 iz mode. Ispod vas pronaći veze ka dodatnim informacijama od proizvođača na osnovu tih pokušaja. Takođe postoje veze ka informacijama o pratećeg pratećeg Microsoft. 

Napomena: Ove informacije se očekuju da se vremenom promene dok nastavimo da radimo sa proizvođačima uređaja da biste testirali i poboljšali doživljaj. Ove informacije se primenjuju na računare sa Intel ili AMD procesorima.

Štampači i skeneri

Sledeći proizvođači pružaju Veb stranice o korišćenju određenih štampača i skenera sa operativnim sistemom Windows 10 iz mode. Ako proizvođač nije naveden, kontaktirajte ih za informacije o kompatibilnosti.

BRAT INDUSTRIES, D.O.O.: samo na engleskom jeziku

Canon

Dell

Samo na engleskom jeziku

HP: samo engleski, Svi jezici

KONICA MINOLTA, INC.: samo na engleskom jeziku

Lex Mark International, Inc.: samo na engleskom jeziku

Toshiba: samo na engleskom jeziku
 

Tastature i miš

Sledeći proizvođači obezbeđuju Veb stranice koje razgovaraju o korišćenju određenih tastatura i miševa u operativnom sistemu Windows 10 iz mode. Ako proizvođač nije naveden, kontaktirajte ih za informacije o kompatibilnosti.

Microsoft tastature i miš

Veb kamere i kamere

Sledeći proizvođači pružaju Veb stranice koje razgovaraju o korišćenju određenog pribora sa operativnim sistemom Windows 10 iz mode. Ako proizvođač sajača nije naveden, kontaktirajte ih za informacije o kompatibilnosti.

Microsoft veb kamere

Drugi periferni uređaji

Većina drugih hardverskih dodataka će funkcionisati kao što je dizajnirana pomoću upravljačkog programa za razred prijemnog poštanskog sandučeta. Neke funkcionalnosti koje obezbeđuje prateći softver možda neće biti omogućena. Obratite se proizvođaču hardvera za dodatne informacije.

Microsoft televizore

Microsoft Prikaz adaptera

Elecom: samo Japanci

I-O podaci: Samo japanski

Buffalo: Samo japanski

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×