Artikel ID: 2553092
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Inleiding

Microsoft heeft een update uitgebracht voor Microsoft Office 2010. Deze update verkleint de kans op fouten bij de installatie van updates voor Microsoft Office 2010.

Oplossing

Problemen die door deze update worden opgelost

Wanneer u Microsoft Office 2010 Service Pack 1 (SP1) installeert via Microsoft Update, kan het volgende foutbericht worden weergegeven:

Code 78F Er is een onbekende fout in Windows Update opgetreden.

Als u het SP1-pakket downloadt en installeert via het Microsoft Downloadcentrum, kan het volgende foutbericht worden weergegeven:

De installatie van dit pakket is mislukt.

Het bestand x-Officesuitewwsp1-none_msplog.log', dat wordt gegenereerd tijdens de installatie, bevat een foutbericht van de volgende strekking:

Fout 1935. Er is een fout opgetreden tijdens de installatie van het assemblyonderdeel <onderdeel-GUID> . HRESULT: 0x80131047.

Deze update lost het foutbericht op dat verschijnt tijdens de herinstallatie van een product via de optie Programma's installeren of verwijderen in het Configuratiescherm. SP1 hoeft niet geïnstalleerd te zijn voor dit foutbericht.

Dit probleem kan optreden als het Windows-installatieprogramma een verwijzing aantreft naar een station dat niet langer bestaat, of naar een apparaat voor verwisselbare media dat geen leesbare media bevat. Dit probleem kan bijvoorbeeld optreden wanneer het Windows-installatieprogramma een verwijzing naar een leeg dvd- of cd-station tegenkomt.

Een update ophalen en installeren

U kunt dit probleem oplossen door de volgende update te downloaden en te installeren voordat u Office 2010 SP1 installeert.

U kunt het volgende bestand downloaden via het Microsoft Downloadcentrum:

Microsoft Office 2010, 32-bits editie
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Het 32-bits updatepakket nu downloaden.
Microsoft Office 2010, 64-bits editie
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Het 64-bits updatepakket nu downloaden.
Als u meer informatie wilt over het downloaden van Microsoft-ondersteuningsbestanden, klikt u op het volgende artikelnummer, zodat het desbetreffende Microsoft Knowledge Base-artikel wordt weergegeven:
119591 Microsoft-ondersteuningsbestanden via onlineservices downloaden
Microsoft heeft dit bestand op virussen gecontroleerd. Hiervoor is de meest actuele software voor virusdetectie gebruikt die beschikbaar was op de datum dat het bestand werd gepubliceerd. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers om onbevoegde wijzigingen aan het bestand te voorkomen.

Opstartinformatie

U hoeft de computer niet opnieuw op te starten nadat u deze update hebt geïnstalleerd.

Tijdelijke oplossing

Plaats een leesbare dvd of cd in uw optische station of sluit een USB-station aan voordat u Office 2010 SP1 installeert.

Meer informatie

Diverse oorzaken kunnen tijdens de installatie van Office 2010 Service Pack 1 (SP1) leiden tot fout 1935 of fout 78F. Dit probleem treedt meestal op wanneer Office 2010 oorspronkelijk is geïnstalleerd met behulp van een tijdelijke opslagapparaat.

Meer informatie over Office 2010 vindt u op de volgende Microsoft-website:
Ondersteuning voor Microsoft Office 2010 en 2007

Eigenschappen

Artikel ID: 2553092 - Laatste beoordeling: donderdag 29 mei 2014 - Wijziging: 6.0
Trefwoorden: 
atdownload kbsurveynew kbexpertisebeginner kbexpertiseinter kbcip KB2553092

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com