Beschrijving van het Windows Media-functiepakket voor N en KN-versies van alle edities van Windows 8

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2703761 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Inleiding

De N en KN-edities van Windows 8 bevatten dezelfde functionaliteit als de andere edities van Windows 8, met uitzondering van de media-gerelateerde technologieën (Windows Media Player, webcamera) en bepaalde toepassingen vooraf geïnstalleerde media (Camera, muziek en Video). De edities KN Neem bovendien geen bepaalde communicatie vooraf geïnstalleerde toepassingen (agenda, E-mail, Messaging en mensen). Hebt u aanvullende software van Microsoft of van een ander bedrijf dat deze communicatiemiddelen te spelen of het maken van audio-cd's, mediabestanden en video-dvd's, stream-muziek en foto's opslaan en gebruiken van een webcam. Sommige websites en software, zoals Windows Store apps, Microsoft Office, Encarta en FrontPage, vertrouwen, in verschillende mate op Windows Media?related-bestanden die niet zijn opgenomen in de K- en KN-edities van Windows. Eindgebruikers kunnen u deze websites en software correcctly werken door te installeren van de Windows Media-functiepakket voor N en KN-edities van Windows 8 (KB2703761).

Met deze update installeert Windows Media Player en verwante technologieën op de N en KN-versies van alle edities van Windows 8. Deze update niet opnemen of Windows Media Center of vooraf geïnstalleerde Windows Store apps installeren. Aanvullende software is vereist voor het afspelen of opnemen van bepaalde soorten media. Thisincludes dvd's.

Meer informatie

De N en KN-edities van Windows 8 bevatten dezelfde functionaliteit als de andere edities van Windows 8, met uitzondering van Windows Media Player en verwante technologieën. De uitgesloten technologieën omvatten maar zijn niet beperkt tot het volgende:
Windows Media Player-gebruikerservaring.Kan Windows Media Player-functies, zoals mediabestanden afspelen en audio-cd's, media in een bibliotheek te beheren, een afspeellijst maken metagegevens (waaronder albumhoezen) bieden voor media, een audio-CD maken, muziek overbrengen naar een draagbare muziekspeler en afspelen van gestreamde inhoud van het web.

Windows Media Player ActiveX-besturingselement:Bevat de methoden en eigenschappen voor het afspelen van multimedia van een webpagina of een toepassing te manipuleren.

Windows Media-indeling:Biedt ondersteuning voor de bestandscontainer Advanced Systems Format (ASF), Windows Media audio en video codecs, netwerk streaming-mogelijkheden en beheer van digitale rechten (DRM).

Windows Media digital rights management: Hiermee kunt de veilige levering van beveiligde inhoud kan worden afgespeeld op een PC, draagbaar apparaat of netwerkapparaat.

Windows Media-Apparaatbeheer: Maakt communicatie mogelijk tussen een app, de Windows Media DRM-systeem en draagbare audiospelers.

Delen van media:Hiermee kunt muziek, afbeeldingen en video's op een PC-netwerk kan worden gedeeld met andere computers en apparaten op hetzelfde netwerk. U kunt ook pc's te vinden van deze soorten bestanden op het netwerk.

Media Foundation: Biedt ondersteuning voor inhoudsbeveiliging, audio-en videokwaliteit en interoperabiliteit van digital rights management (DRM).

Infrastructuur van Windows draagbare apparaten (WPD): Communiceert met aangesloten media en opslagapparaten. Dit omvat apparaten die de Media Transfer Protocol ondersteunen.

MPEG, WMA, AAC, en Dolby Digital audio codecs: Wordt het afspelen van digitale audio-inhoud zoals MP3, WMA, MPEG-2 audio-, AAC-audio- en AC-3 audio.

VC-1, MPEG-4 en H.264-codecs: Deze "codec op standaarden gebaseerde componenten", kunnen zoals ze worden genoemd, Windows 8 software zoals Windows Media Player ondersteuning bieden voor activiteiten zoals afspelen en maken van multimediabestanden die zijn gecodeerd met op standaarden gebaseerde codecs.

Webcam: Hiermee kunt een videocamera waarvan de uitvoer wordt weergegeven op een webpagina, meestal op een regelmatige planning wordt bijgewerkt.

Camera:Een vooraf geïnstalleerde app die vastleggen van foto's en video's gemakkelijk maakt.

Muziek:Een vooraf geïnstalleerde app die kunt u eenvoudig muziek playdigital.

Video:Een vooraf geïnstalleerde app die kunt u gemakkelijk playdigital video.

De edities Windows 8 KN bevatten de volgende mededeling vooraf geïnstalleerde toepassingen bovendien geen:
Agenda: Combineert de planning van de gebeurtenissen van meerdere accounts in een uniforme weergave.

E-mail:Hiermee kunnen verzenden, ontvangen en beheren van e-mailberichten van meerdere accounts in een uniforme weergave.

Messaging: Maakt SMS en instant messaging-functionaliteit.

Personen:Uitgebreide informatie over contactpersonen samenvoegt en kunt u gemakkelijk communicatie starten met contactpersonen.

Effect op andere functies

Sommige functies worden niet verwijderd, maar worden beïnvloed door het verwijderen van de media-technologie in de N en KN-versies. Deze functies omvatten het volgende:
Thuisgroep:Geïntegreerd delen via functies voor streaming van media werkt niet.

Windows SideShow:Deze functie werkt niet.

Windows Experience Index: Deze functie werkt niet.

Windows Mobile-apparaten:Er is geen ondersteuning voor mediasynchronisatie, image acquisition of door bestanden bladeren.

Foto's van Windows:Camera's die gebruikmaken van het picture transfer protocol (PTP) werken niet.

Geluidsrecorder:Opnamen zijn beperkt tot de WAV-indeling.

Groepsbeleid voor verwisselbare schijven: Deze functie werkt niet in de N en KN-edities van Windows 8 Pro.

Sensor en locatieplatform:Deze functie werkt niet.

Informatie over downloaden

Het volgende bestand kan worden gedownload vanaf het Microsoft Download Center:

Windows Media-functiepakket voor Windows 8 N en Windows 8 KN
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
De Media Feature Pack (KB2703761) nu downloaden.

Voor meer informatie over het downloaden van Microsoft-ondersteuningsbestanden klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel te bekijken in de Microsoft Knowledge Base:
119591 Hoe Microsoft-ondersteuningsbestanden verkregen kunnen worden via online services
Microsoft heeft dit bestand gecontroleerd op virussen. Microsoft heeft de meest actuele software voor virusdetectie gebruikt die beschikbaar was op de datum waarop het bestand werd geplaatst. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die onbevoegde wijzigingen aan het bestand voorkomen.

Eigenschappen

Artikel ID: 2703761 - Laatste beoordeling: donderdag 17 oktober 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows 8 Enterprise N
  • Windows 8 Professional N
  • Windows 8 N
Trefwoorden: 
kbmt KB2703761 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2703761

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com