0X80070103 visas när du använder webbplatserna Windows Update eller Microsoft Update för att installera uppdateringar

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 952032 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

När du besöker webbplatsen Windows Update eller Microsoft Uppdatera webbplatsen om du vill hämta den senaste uppdateringen för drivrutiner för maskinvara och sedan du klickar på installera den uppdaterade drivrutinen kan du få följande felmeddelande meddelande:
Fel 0x80070103

Orsak

Det här problemet uppstår om följande scenarier är uppfyllda:
  • Windows Update eller Microsoft Update försöker installera en drivrutin för en andra gång för ytterligare en uppgift identisk maskinvara, till exempel ett grafikkort.
  • Windows Update eller Microsoft Uppdateringen görs ett försök att uppdatera en drivrutin som har installerats på en olämplig version av drivrutinen.

Lösning

Den senaste drivrutinen, kontaktar du enhetens tillverkare. Det här problemet kan ignoreras om det gäller en drivrutin. Emellertid kan drivrutinen erbjudas igen av Windows Update i framtiden. Om du vill dölja uppdateringen så att den inte ska erbjudas igen, gör så här, beroende på operativsystem:

Windows 2000, Windows XP, and Windows Server 2003

Windows Vista, Windows Server 2008, and Windows 7

Windows 8

Mer Information

Windows Update och Microsoft Update kanske försöker installera dubbla maskinvarudrivrutiner eftersom de upptäcker att två olika grafikkort i datorn, även om grafikkort använda samma grafikkort. I detta fall en kopia av drivrutinen som har installerats innan du får felmeddelande.

Egenskaper

Artikel-id: 952032 - Senaste granskning: den 12 december 2012 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Update
  • Microsoft Windows Update
Nyckelord: 
kbdriver kbwindowsupdate kbexpertisebeginner kbtshoot kbprb kbmt KB952032 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 952032

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com