Als je bent aangemeld, onthoudt Copilot eerdere gesprekken, kun je deze openen en verdergaan waar je was gebleven. Copilot bewaart de interacties van de afgelopen 18 maanden in je gespreksgeschiedenis.
Voor meer informatie over hoe Microsoft uw gespreksgeschiedenis gebruikt, raadpleegt u de veelgestelde vragen over privacy over de gespreksgeschiedenis.
Toegang tot de gespreksgeschiedenis
Als u bent aangemeld bij Copilot, hebt u op de volgende manieren toegang tot uw gespreksgeschiedenis in Copilot:
- Bij copilot.com: de gespreksgeschiedenis wordt standaard weergegeven aan de linkerkant van het scherm. Als dit niet wordt weergegeven, moet u mogelijk de zijbalk openen door op het zijbalkpictogram te klikken
in de linkerbovenhoek. - In Copilot voor Windows of macOS: De gespreksgeschiedenis wordt standaard aan de linkerkant van het scherm weergegeven. Als dit niet wordt weergegeven, moet u mogelijk de zijbalk openen door op het zijbalkpictogram te klikken
in de linkerbovenhoek. - In de mobiele Copilot-app: Open het menu en je gespreksgeschiedenis wordt weergegeven.
Items uit uw gespreksgeschiedenis verwijderen
Zodra u uw gespreksgeschiedenis hebt geopend, kunt u items in de geschiedenis op de volgende manieren verwijderen:
- Bij copilot.com: Selecteer de drie puntjes rechts van het item en selecteer Verwijderen.
- In Copilot voor Windows of macOS: Klik met de rechtermuisknop op het item en selecteer Verwijderen.
- In de mobiele Copilot-app: Druk op de drie puntjes rechts van het item en selecteer Verwijderen.
Een gesprek delen
Je kunt een Copilot-gesprek op de volgende manieren als koppeling met anderen delen:
-
Een volledig gesprek delen: Selecteer het pictogram
in de rechterbovenhoek van de chatpagina om een deelbare link van het hele gesprek te genereren. -
Eén chatantwoord delen: Klik op het
delen onderaan een chatreactie om een deelbare link van de enkele chatbeurt te genereren.
Nadat je op de knop Delen hebt geklikt, verschijnt er een voorbeeldvenster waarin precies wordt weergegeven welke inhoud wordt gedeeld. U kunt het controleren om er zeker van te zijn dat het de juiste berichten bevat.
Zodra de gesprekskoppeling is gedeeld, ziet de ontvanger een kopie van uw gesprek vanaf het moment dat de koppeling is gegenereerd. Als u doorgaat met het gesprek, zien de ontvangers niets wat u hebt toegevoegd nadat de koppeling is gegenereerd.
Opmerking
Wanneer u een gedeelde koppeling maakt, kan deze worden geopend door iedereen met de koppeling. Neem in gedeelde koppelingen geen gevoelige, vertrouwelijke of persoonlijke informatie op die anderen niet mogen zien.
Uw gehele gespreksgeschiedenis verwijderen
Als je bent aangemeld met een Microsoft-account, ga je naar Je Copilot-activiteitengeschiedenis beheren in je Microsoft-account. Selecteer onder 'Copilot-app-activiteitenoverzicht' de optie Alle activiteitengeschiedenis verwijderen om al je Copilot-gespreksgeschiedenis te verwijderen.
Als je bent aangemeld met een Apple ID, selecteer je Accountprivacy >> Mijn geschiedenis wissen in de Copilot-app.