Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft 365 Basic je pretplata za jednu osobu. On omogućava pristup skladištu od 100 GB u oblaku koji se može koristiti u programima Outlook i OneDrive.

Uz Microsoft 365 Basic dobijate i e-poštu bez oglašavanja uz Outlook i pristup podršci stručnjacima za pomoć u vezi sa uslugama Microsoft 365 i Windows 11, i to sve po pristupačnoj ceni.

Microsoft 365 Basic pretplatnici imaju pristup OneDrive naprednim bezbednosnim funkcijama kao što su neograničene datoteke u ličnom trezoru, istek veza za deljenje, veze za deljenje zaštićene lozinkom, vraćanje datoteka u prethodno stanje i otkrivanje ransomvera i oporavak. Microsoft 365 Basic i dalje nudi 100 GB skladišta u oblaku i neverovatnu mirnu pogodnost po neverovatnim cenama. 

Kupite odmah

Razvijte odeljak ispod da biste saznali više oMicrosoft 365 Basic

Da biste videli trošak ili uporedili funkcije pretplata Microsoft 365 Basic i druge pretplate, prikažite cene.  

Uz Microsoft 365 Basic dobijate pristup sledećim stavkama:

  • Koristite na svim uređajima: Pristupite datotekama sa bilo kog mesta, bilo za radnim stolom ili na putu. Automatska sinhronizacija obezbeđuje da najnovije ispravke već postoje kada se prebacujete sa jednog uređaja na drugi.

  • 100 GB bezbednog skladišta u oblaku: Preuzmite dodatno skladište koje može da se koristi u programima Outlook, OneDrive i još mnogo toga.

  • Skladištenje fotografija i datoteka: OneDrive vam pomaže da sačuvate i delite datoteke i fotografije bilo kada, bilo gde i sa bilo kog uređaja. Ugrađena zaštita od ransomvera obezbeđuje da su fotografije i datoteke bezbedne od zlonamernih napada.

  • Bezbedna e-pošta bez oglašavanja: Uživajte u iskustvu bez oglašavanja u programima Outlook.com i Outlook za mobilne uređaje za e-poštu, kalendare, liste zaduženja i kontakte i nabavite ugrađene bezbednosne alatke koje vam pomažu da zaštitite informacije. (Bezbednosne funkcije primenjuju se na @outlook.com, @hotmail.com, @live.com ili @msn.com-adrese.)

  • Bezbedno skladištenje fotografija i datoteka: Sačuvajte fotografije i datoteke u usluzi OneDrive i pristupite datotekama na više uređaja. Zaštitite ono što je najvažnije pomoću verifikacije identiteta u dva koraka u fascikli Lični trezor. (OneDrive datoteke se mogu oporaviti do 30 dana nakon zlonamernih napada, oštećenja datoteka ili slučajnih brisanja i uređivanja.)

  • Uvek ažurirano: Uz Microsoft 365 Basic pretplatu uvek ćete imati najnovije ispravke za OneDrive i Outlook iskustva sa vebom i mobilnim uređajima.

  • Microsoft podrška: Microsoft 365 nudi tehničku podršku koja će vam pomoći sa Microsoft 365 aplikacijama i Operativnim sistemom Windows 11 kada vam zatreba.

Želeli smo da premium pogodnosti pretplate učinimo dostupnim još većem broju ljudi po sjajnoj ceni. Zbog toga je OneDrive samostalni plan od 100 GB postao Microsoft 365 Basic 30. januara 2023. godine. Samostalni plan oneDrive od 100 GB više nije dostupan za kupovinu. Svi postojeći Pretplatnici na OneDrive samostalni plan od 100 GB prebačeni su na Microsoft 365 Basic plan bez potrebe za bilo šta.

Možete da kupite Microsoft 365 Basic na stranici cena i planova u oblaku ili na bilo kom mestu gde je prodat OneDrive samostalni planovi od 100 GB.

Kupite odmah

OneDrive ne ide nigde – i dalje je najbolje mesto za skladištenje datoteka, fotografija i video zapisa, što vam omogućava da im pristupate sa bilo kog uređaja, bilo gde. Uz Microsoft 365 Basic plan dobijate 100 GB skladišta u oblaku za korišćenje sa oneDrive, Outlook i drugim Microsoft 365 aplikacijama.

Microsoft 365 je skup aplikacija za potrebe produktivnosti i zaštite i obuhvata Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Microsoft Editor, Outlook, OneDrive, OneNote, Clipchamp i još mnogo toga. 

Microsoft 365 Basic je lični plan napravljen za jednu osobu, sa pogodnostima uključujući 100 GB dodatnog skladišta u oblaku koje se može koristiti u programima Outlook, OneDrive i drugim Microsoft 365 aplikacijama. Uz Microsoft 365 Basic, takođe ćete dobiti e-poštu bez oglašavanja uz Outlook i pristup podršci stručnjacima za pomoć u vezi sa uslugom Microsoft 365 i Windows 11. Microsoft 365 Business Basic plan je za komercijalnu upotrebu sa pogodnostima uključujući 1 TB skladišta u oblaku po korisniku, e-poštu poslovne klase (name@yourbusiness.com), alatke za upravljanje klijentima i funkcionalnost poziva, ćaskanja i sastanaka za najviše 300 osoba koje imaju Microsoft Teams. Saznajte više o programima Microsoft 365 Basic i Microsoft 365 Business Basic.

Od 30. januara 2023. vaš OneDrive samostalni plan od 100 GB postao je Microsoft 365 Basic, pružajući vam pristup novim pogodnostima kao što su bez oglasa, bezbedna e-pošta uz Outlook, napredna zaštita datoteka i fotografija i pristup stručnjacima za podršku. Vi ne zahtevate nikakvu radnju kao rezultat ove promene. Nema promena cena plana.

Da, OneDrive samostalni plan od 100 GB zamenjen je globalno uslugom Microsoft 365 Basic počev od 30. januara 2023. godine. OneDrive samostalni klijenti od 100 GB prebačeni su na Microsoft 365 Basic plan 30. januara 2023. bez potrebe za bilo šta.

Skladište u oblaku sa Microsoft nalogom deli se u datotekama i fotografijama u usluzi OneDrive, prilozi u usluzi Outlook.com i Microsoft 365 aplikacijama. Skladište Outlook.com e-pošte je odvojeno od Microsoft skladišta u oblaku. Da biste povećali kvote skladišta, možete da kupite pretplatu na Microsoft 365 Basic ili drugu Microsoft 365 pretplatu. Više detalja o Microsoft skladištu i planovima za skladištenje u oblaku potražite ovde.

Saznajte više

Poređenje planova

Upravljanje Microsoft 365 pretplatom

Prebacivanje između Microsoft 365 pretplata

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×