Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Sjajna prečica za proizvodnju jeste čuvanje kratke liste fascikli u koje često čuvate. Kancelarija vam da odaberete podrazumevanu fasciklu i zakačite druge fascikle na listu radi bržeg pristupa.

Isprobajte

  1. U nesačuvanoj datoteci izaberite ikonu Sačuvaj na priručnu traku ili pritisnite kombinaciju tastera CTRL+S da biste otvorili dijalog Čuvanje.

    Save icon PowerPoint

  2. U ovom dijalogu možete da uradite sledeće:

  • Izaberite kontekstualni meni ( ) sa desne strane fascikle (ili kliknite desnim tasterom miša na fasciklu) i u meniju izaberite stavku Postavi kao podrazumevanu lokaciju da biste je postavili kao podrazumevanu fasciklu za buduća čuvanja.

    Postavi kao podrazumevano

  • Da biste zakačili druge fascikle na listu za brzi pristup, preklonite iznad imena fascikle.  Na desnoj strani dijaloga izaberite kačenje za tu fasciklu. Na listu možete da zakačite više fascikli.

    Kačenje fascikle

Sledeći put kada vidite dijalog Čuvanje, podrazumevana fascikla bi trebalo da bude izabrana i zakačene fascikle trebalo bi da budu brzo dostupne.

Saznajte više

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×