Čuvanje ugrađenog medijuma iz prezentacije (audio ili video)

Ako postoji audio ili video klip u datoteci PowerPoint koju želite ponovo da koristite, to možete da uradite tako što ćete ga sačuvati kao zasebnu medijsku datoteku (. mp4 ili. m4a).

Ovo je funkcija samo za pretplatnike na macOS, ova funkcija je dostupna samo za Microsoft 365 pretplatnike. Dostupan je na početku verzije 16,24. U starijim verzijama programa PowerPoint za macOS, mogućnost izdvajanja datoteka medija nije dostupna.

  1. Kliknite desnim tasterom miša na ikonu ili video zapis – kliknite desnim tasterom miša na njega i izaberite stavku Sačuvaj medij kao.

    Slajd koji sadrži sliku i komandu "Sačuvaj kao" izabrano u priručnom meniju

    Savet: Uverite se da disk ima dovoljno prostora za čuvanje medijske datoteke, u suprotnom ćete morati da oslobodite prostor i pokušate ponovo.

  2. U dijalogu Sačuvaj medije kao Odaberite fasciklu i unesite ime medijske datoteke.

    Ako se opcija Sačuvaj medije kao ne pojavi u meniju, onda imate stariju verzijuPowerPoint koja ne podržava ovu funkciju. 

  3. Izaberite stavku Sačuvaj.

Instaliranje ispravki za PowerPoint 2013 da biste koristili ovu funkciju

Ako koristite PowerPoint 2013, uverite se da imate neophodne ispravke za nju, tako da možete da sačuvate medijsku datoteku.

Proverite sledeće:

Kada instalirate ispravne ispravke, možete da sačuvate datoteku medija.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×