Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ponekad kad izaberete više ćelija ili opsega u Excel, slučajno izaberete jednu ili više njih koje niste planirali. Bilo koje ćelije u izabranom opsegu možete da poništite izborom alatke za poništavanje izbora. Pritiskanjem tastera Ctrl možete da kliknete ili kliknete i prevučete da biste oništili izbor ćelija ili opsega unutar izbora. Ako treba da ponovo izaberete bilo koju od tih ćelija, nastavite da držite pritisnut taster Ctrl i ponovo izaberete te ćelije (za Mac koristite taster Cmd).

Animacija izbora ćelije i poništavanja izbora

Napomena: Ova funkcija je dostupna samo u Excel za Window ako imate Kancelarija 2019 ili ako imate pretplatu na Microsoft 365. Ako steMicrosoft 365, proverite da li imate najnoviju verziju sistema Kancelarija.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u Excel Tech zajednici ili da potražite pomoć u Zajednicama.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×