Kada da koristite Microsoft Project, Planner, To Do ili aplikaciju "Zadaci" u programu Teams

Ne znate koja aplikacija je prava za vaš projekat? Različite aplikacije za upravljanje Zadacima namenjene su za različite situacije u projektu. Evo kako da znam koji da koristite.  

  • Da li je ovo solo projekat ili timski projekat?    Ako se radi o vama, koristite aplikaciju za upravljanje ličnim zadacima, To Do. Zadatke možete da vidite i iz fascikle To Do u aplikaciji Zadaci u programu Teams, kao i Outlook Zadaci. Project i Planner su napravljeni za projekte tima.

  • Postoji li nekoliko isporuka i zavisnosti ili mnogo njih?    Za jednostavniji projekat tima, preporučujemo da koristite Planner. Ako je potrebno da pratite zavisnosti, troškove ili složenije potrebe, Project najbolje funkcioniše. Možete da koristite Project radnu površinu Project za veb. Zadatke u aplikaciji Planner, pojedinačne i za timove, možete da vidite u aplikaciji Zadaci u programu Teams, a takođe vidite i Project za veb projekte u programu Teams koristeći aplikaciju Project u programu Teams.

Project za veb

Mala slika koja prikazuje strelice između ikona osoba i snimaka ekrana koordinatne mreže, table i vremenske ose Project za veb

Laka saradnja na vebu, praćenje zadataka koji zavise jedan od drugog

Project za veb je aplikacija za upravljanje projektima zasnovana na oblaku koja vam omogućava da lako kreirate projekte i sarađujete na projektima, bez obzira na to da li ste menadžer projekta ili ne. Možete da koristite tri prikaza za više opcija planiranja: koordinatnu mrežu za podatke, tablu za planiranje stila Kanban i vremensku osu za Gantovi prikaz da biste pokazali koji zadaci međusobno zavise.

Kako da Project za veb

Project za pomoć

Pridružite se razgovoru o Project za veb

Project Desktop

Symbol of a person with a computer screen next to a Gantt chart illustration

Pravljenje plana standalne projekcije projekta

Aplikacija Project može biti odlična za kreiranje rasporeda gde želite da organizujete posao u faze, imate zavisnosti između zadataka i tako dalje, bilo za sobom ili za objavljivanje u timu.

Kako da nabavite Project Professional ili Project Standard

Project za pomoć

Pridružite se razgovoru o Microsoft Project

Project Online

Oblak sa strelicama nadole koje upućuju na listu za proveru, pie grafikon koji prikazuje napredak u različitim projektima i vremenski tabelu

Praćenje projekata, portfolija i vremenski protoka

Project Online aplikacija zasnovana na vebu koja može da funkcioniše za mala, srednja i velika preduzeća. Project menadžeri mogu da kreiraju rasporede i dodeljuju zadatke resursima koji onda mogu da vide svoje zadatke i vreme izveštaja. Menadžeri portfolija mogu da pogledaju sve projekte da bi videli na čemu ljudi rade.

Kako da nabavite Project Online

Project za pomoć

Pridružite se razgovoru o Microsoft Project

Microsoft Planner

Planner tabla sa nalivpadom i strelicom koja prikazuje osobu kojoj je dodeljen zadatak
Brzo kreiranje planova, dodeljivanje zadataka i saradnja

Planner je light weight, mobile i web-based aplikacija koja se koristi uz većinu pretplata Office 365 za preduzeća. Uz Planner vi i vaš tim možete da pravite planove, dodeljujete zadatke, ćaskate o zadacima i vidite grafikone napretka tima. Planner možete da koristite i u okviru Microsoft Teams i Microsoft SharePoint.

Kako nabaviti Microsoft Planner

Pomoć za Planner

Pridruživanje razgovoru o aplikaciji Microsoft Planner

Microsoft To Do

Multiple task lists pointing to tasks in My Day
Odredite prioritet i dovršite najvažnije stvari svakog dana

Aplikacija Zaduženja vam prikazuje da nabrajate sve zadatke i sortirate ih kako biste mogli da se fokusirate na ono što je važno. Ona sadrži listu Moj dan za dnevne zadatke i takođe vam omogućava da kreirate dodatne liste za organizovanje posla, projekata, namirnica i tako dalje.

Preuzmite Microsoft za preuzimanje

Dobijanje pomoći za Microsoft to Do

Pridružite se razgovoru o Microsoft to Do

Tasks app in Teams

Ikona koja prikazuje kako To Do i Planner deo aplikacije "Zadaci"

Upravljajte pojedinačnim i timski zadacima u Teams

Aplikacija "Zadaci" u programu Microsoft Teams okuplja pojedinačne zadatke iz usluge To Do i Outlook sa zadacima tima iz aplikacije Planner kako bi ste mogli efikasnije da ih precrtate sa lista. Koristite jedinstveni prikaz liste da biste promenili veliki broj zadataka odjednom i lako ih pronašli i uredili. Koristite aplikaciju "Zadaci" da biste To Do zadatke u aplikaciji To Do Planner pored Teams kanala, ćaskanja i aplikacija na koje ste navikli.

Nabavite aplikaciju "Zadaci" Teams

Dobijanje pomoći za aplikaciju "Zadaci"

Pridružite se razgovoru o Microsoft Teams

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×