Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Kako bi pronalaženje informacija bilo brže i lakše, vaša organizacija koristi Microsoft Search. Kada pretražite Bing, Office 365 ili SharePoint Online – i prijavite se na poslovni ili školski nalog – dobijaćete relevantne rezultate od organizacije, uključujući osobe, datoteke, interne lokacije i još mnogo toga.

Bezbednost i privatnost su prioritet

Važno je da informacije vaše organizacije i vi održavate bezbednim i privatnim. Koristeći Microsoft Search u usluzi Bing:

 • Samo osobe u vašoj organizaciji koje su prijavljene pomoću važećeg poslovnog ili školskog naloga mogu da vide interne rezultate

 • Microsoft ne usmerava oglašavanje na osnovu poslovnog ili školskog identiteta ili identiteta organizacije

 • Administrator pretrage može da vidi samo broj pretraga po tipu (osoba, datoteka itd.) i agregiranoj listi najpopularnih pretraga

 • Samo vi možete da vidite istoriju pretrage pojedinačnih poslovnih ili školskih naloga

 • Možete da pronađete samo datoteke i informacije koje se dele sa vama ili da imate dozvolu da vidite

 • Bing štiti vaše interne rezultate tako da možete da se osećate sigurnim ako znate da vaše informacije nikada nisu dostupne javnim Bing pretragama ili drugim organizacijama, uključujući Microsoft

Šta vi i ostali možete da pronađete

Kada koristite Microsoft Search U usluzi Bing, pronaći ćete samo informacije i rezultate za koje imate pristup. Na primer:

 • Datoteke koje ste kreirali ili koje su direktno podeljene sa vama

 • Datoteke koje se dele sa grupom kojoj pripadate ili sačuvane na SharePoint ili OneDrive lokaciji kojoj imate pristup

 • Vremena zauzetosti za osobe u vašoj organizaciji

 • Sastanci na koje ste pozvani vi i osoba ili grupa

 • SharePoint sajtove u kojima ste član ili koje se dele sa vama

 • Privatni razgovori u koje ste bili deo

 • Javni razgovori

Poslovni ili školski rezultati u usluzi Bing

Kada tražite poslovne ili školske rezultate, Bing šalje pretragu relevantnim Office 365 proizvodima i uslugama, kao što su SharePoint, OneDrive, Teams i Yammer. Kada oblak preduzeća ili obrazovanja vrati rezultate, Bing ih prikazuje – i samo osobe koje su prijavljene pomoću važećeg poslovnog ili školskog naloga mogu da ih vide.

Postoje dva mesta na kojima možete da vidite poslovne ili školske rezultate u usluzi Bing:

 • SVE stranice sa rezultatima: ako postoji relevantan poslovni ili školski rezultat, on će se pojaviti na vrhu stranice sa rezultatima pretrage praćen relevantnim rezultatima javnog veba

 • STRANICA SA REZULTATIMA PREDUZEĆA ILI ŠKOLE: Ova stranica prikazuje samo poslovne ili školske rezultate iz vaše organizacije i nikada ne uključuje javne veb rezultate

Kada ste na stranici SVI rezultati, možete lako da identifikujete poslovne ili školske rezultate tako što ćete tražiti logotip, ime ili sliku profila organizacije.

Rezultati Microsoft Search prikazuju kontakt karticu sa informacijama osobe na vrhu.

Automatsko prijavljivanje

Ako se prijavite na poslovni ili školski nalog na drugim Microsoft lokacijama, možda ćete primetiti da ste automatski prijavljeni kada odete u aplikaciju bing.com ili koristite Bing aplikaciju. Da biste smanjili broj zahteva za prijavljivanje, vaša organizacija je omogućila automatsko prijavljivanje. Brzo možete da vidite da li ste prijavljeni na poslovni ili školski nalog kada pretražite Bing – samo potražite poslovnu ili školsku adresu e-pošte na vrhu bilo koje stranice.

Takođe, ako se odjavite sa poslovnog ili školskog naloga na Bing ili bilo kojoj Microsoft lokaciji, bićete odjavljeni na svim Microsoft lokacijama.

Održavajte lične pretrage privatnim

Ako ne želite da se pretrage snimaju u istoriji lične pretrage, najbrži i najlakši način za privatnu pretragu veba jeste da otvorite privatni prozor pregledača, na primer Edge InPrivate prozor ili Chrome prozor bez inklognita. Korišćenje privatnog prozora pregledača osigurava da druge osobe koje imaju pristup vašem uređaju neće videti vašu istoriju pretrage, ali škola, radno mesto ili dobavljač internet usluga će i dalje moći da pristupe ovim podacima. Takođe, trebalo bi da razmotrite korišćenje bezbedne mreže kod kuće za bilo koju osetljivu ličnu aktivnost na mreži. Saznajte više o tome kako da ostanete bezbedni na mreži.

Vaša istorija pretrage na poslu ili u školi

Istorijom Bing pretrage drugačije se rukuje na osnovu vašeg statusa:

 • Prijavljeni ste na poslovni ili školski nalog: Vaša određena istorija pretrage se ne deli sa preduzećem, školom ili trećim licima. Istoriju pretrage možete da obrišete ili preuzmete u bilo kom trenutku sa stranice istorije pretrage. Poslednjih 1000 pretraga je dostupno u istoriji. Administrator pretrage će možda moći da vidi pretrage kao deo grupisane liste najpopularnih pretraga, ali one nisu pripisane vama.

 • Prijavljeni ste na lični Microsoft nalog: Takođe imate kontrolu nad istorijom pretrage koja je povezana sa vašim ličnim Microsoft nalogom. Bing i Microsoft vam pružaju alatke za upravljanje i brisanje istorije pretrage, kao i načine za sprečavanje dodavanja novih pretraga u nju.

 • Niste prijavljeni: Kada ste odjavljeni, istorija pretrage je dostupna samo na tom uređaju. Možete da obrišete sve pretrage iz istorije ili da uklonite određene pretrage sa tog određenog uređaja, kao i da sprečite dodavanje novih pretraga na njega.

 • Korišćen privatni prozor: Pretrage se nikada ne čuvaju u istoriji pretrage. Ako ste se prijavili na nalog (poslovni, školski ili lični Microsoft nalog) iz privatnog prozora pregledača, sve pretrage koje ste izvršili biće povezane sa tim nalogom.

Napomena: Brisanje istorije pretrage u usluzi Bing neće obrisati ni izbrisati istoriju pretrage pregledača.

Takođe pogledajte

Pronađite ono što vam je potrebno uz Microsoft Search u usluzi Bing

Privatnost u korporaciji Microsoft

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×