Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Pomoću Microsoft pretraga u usluzi Bing dobijate rezultate pretrage i sa veba i iz organizacije – u bilo kom pregledaču i na bilo kom uređaju.

Pregledač ne podržava video zapis.

Pored rezultata sa veba, možete da pronađete i rezultate posla ili škole, uključujući:

 • Osobe

 • Datoteka

 • SharePoint i druge interne lokacije

 • Veze ka unutrašnjim resursima i alatkama

 • Razgovori

 • Akronima

 • Grupe

 • Kancelarija lokacija i lokacija campus

 • Planovi spratova

 • Razredi i zadaci (samo za školske korisnike)

Ne morate da naučite specijalne termine ili komande. Bing razume uobičajene reči i pokušava da razume šta zaista želite da pronađete. Jednostavno pitajte prirodno.

Brzo pronađite osobe sa kojima sarađujete:Microsoft pretraga u usluzi Bing lako razume pretrage kao što su "Moj menadžer", "Moj nastavnik" ili "Gail Tanner". Ne morate da unesete određeno ime da biste pronašli osobu koju tražite ili čak da je ispravno napisate.

Pogledajte više uz razvijeni prikaz: Za pretrage sa relevantnim rezultatima, videćete najbolje rezultate za njega, kao i vezu do stranice sa poslovnim ili školskim stranicama na kojoj možete da vidite više.

Rezultati pretrage Microsoft Search u pretraživaču Bing prikazuju datoteke unutar preduzeća.

Pronalaženje razgovora: Brzo pronađite Microsoft Teams i Yammer razgovore tako što ćete pretražiti "razgovore o <temi>" i dobiti najbolje rezultate o tome. Najnoviji razgovori u koje ste bili deo, kao i javni razgovori, biće na vrhu. Microsoft Teams i Yammer razgovora dostupni su samo na Microsoft pretraga u usluzi Bing.

Pronađite Microsoft 365 grupe: Ako Microsoft pretraga u usluzi Bing, možete da pronađete Grupe, Teams i bezbednosne grupe. Jednostavno potražite ime, adresu e-pošte ili pseudonim e-pošte grupe. Videćete rezultate koji uključuju vlasnika grupe, članove i način obratite se grupi.

Microsoft pretraga u usluzi Bing prikazuje i interne sajtove povezane sa grupom, a ako ste član, videćete relevantne datoteke i razgovore iz programa Microsoft Teams i Yammer, kao i.

Nabavite predloge za pretragu:Da biste brzo pronašli odgovore, osobe i lokacije za izgradnju, Microsoft Search se u predlozima za pretragu u pretraživaču Bing pojavljuju ispod polja za pretragu ili trake adresa. Samo počnite da kucate ime osobe, mesto ili stvar i videćete relevantne predloge na listi. Predlozi uključuju ikonu kako bi se lakše identifikovale.

Rezultati pretrage sa poslovnim predlozima.

Pronalaženje nedavnih dokumenata:Potražite "moje datoteke" ili "moje dokumente" da biste pronašli sve najnovije Excel, Word, PowerPoint, OneNote i PDF datoteke na kojima ste radili ili one koje se dele sa vama.

Potražite razrede i zadatke: Nastavnici i učenici mogu lako da pronađu listu razreda i predstojeće zadatke pomoćuMicrosoft pretraga u usluzi Bing. Kada ste prijavljeni na školski nalog, pokušajte da pretražite "moje razrede" ili "domaći zadatak".

Privatnost

Informacije o privatnosti potražite u članku Kako Microsoft Search U programu Bing vaše informacije ostane bezbedne 

Gde se nalaze rezultati vaše organizacije?

Morate da se prijavite u Bing ili školskim nalogom da biste dobijali rezultate od organizacije. To je isti nalog koji ste koristili da se prijavite u aplikacijeOutlook na vebu, Microsoft Teams i druge Microsoft 365 aplikacije. Ako ste već prijavljeni u aplikacijuMicrosoft 365 lokaciju, sve je spremno.

Treba da se prijavite ili odjavite?

Da biste se prijavili:

 1. U gornjem desnom uglu bilo koje straniceBing kliknite na dugme Prijavi se.

 2. U meniju naloga, pored stavke Poslovni ili školski nalog izaberitestavku Povezivanje.

 3. Ako vam bude zatraženo, odaberite nalog na koji želite da se prijavite ili unesite e-adresu i lozinku.

Da biste se odjavite: 

 1. U gornjem desnom uglu bilo koje Bing, kliknite na svoje ime.

 2. U meniju naloga, pored stavke Poslovni ili školski nalog izaberite stavkuOdjavi se.

Nećete se ponovo prijaviti automatski na ovom uređaju. Ako ste koristili druge pregledače ili uređaje za prijavljivanje u Microsoft Search, morate da se odjavite i tamo.

Takođe pogledajte

Korišćenje usluge Microsoft Search

Kako Microsoft Search U programu Bing informacije održavaju bezbednost informacija

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×