Korišćenje SharePoint razmaka za kreiranje sveobuhvatan iskustva

SharePoint Spaces je Veb platforma zasnovana na vebu, koja vam omogućava da kreirate i delite, bezbedno i proširljivo iskustvo mešovite stvarnosti. Dodajte novu dimenziju intranet pomoću 2 i 3D Veb segmenata da biste kreirali pomešanu realnu viziju. 

Izgradnja razmaka je mnogo kao izgradnja moderne sajta – to jest, kreirate prostor i birate opcije kao što su struktura, pozadina i tema. Zatim dodajte Veb segmente za 3D objekte, 360 ° slike i video zapise, 2D slike i tekst itd. 

Razmake:

 • Unakrsna platforma

  Podržavamo širok asortiman uređaja za mešovite stvarnosti i Veb pregledača. 

 • Bezbedni i usaglašeni

  Osigurajte Office 365 ekosistem. Sva dobrota, za tvoj mir. 

 • Napravljen za stvoratore

  Kombinovanje 2D i 3D sadržaja da biste kreirali prilagođena iskustva koja pričaju vaše priče u prelepom 360 °. 

 • Integrisana i proširiva

  Pošto smo mi platforma, razvićemo vreme da bismo uključivali Veb segmente nezavisnih proizvođača i proširenja pomoću sistema SharePoint Framework.

Koristite razmake za:

 • Virtuelne ture

  Da li za položaj fakulteta ili obilazak nove zgrade, želite da delite svoj drugačiji prostor na nove načine. Povedite svoj tim na događaje sa 360-stupovima, u vaš centra podataka sa 3D modelima ili na polju sa snimcima bespilotne letelice. Ako je vaša organizacija globalna, želite da se članovi tima osecaju uključeni gde god da se nalaze i to je odličan način da to uradite.

 • Obuka

  SharePoint Spaces čine kreiranje i deljenje procesa obuke pomoću 3D modela i video zapisa 360-° jednostavniji nego ikada. Sa pomešana realnost, možete da gradite veštine i iskustva koje su najbliћe što možete da doćete u stvarni život. Za razliku od skupa simulacija uživo, virtualna iskustva su pristupačnija i mogu se ponavljati više puta tako da zaposleni imaju praksu koja im je potrebna da ostvare svoj rad.

 • Učenje u učionici

  Kreiranje iskustava pri uиenju koje će privući pažnju studenata može da bude izazov u svakoj uиionici. Prikazivanje lekcija na ekranima i papiru ne može uvek da se bavi sa ometanjem i različitim stilovima za učenje. Nastavnici mogu da uidu u prikaz vizuelnih časova, vizuelizacija i video zapisa (2D, 3D i 360-stepen) koji podržavaju svoje lekcije i kreiraju veoma privlačnih okruženja za učenje.

 • Otkrivanje kreativnosti

  Mogućnosti za korišćenje SharePoint razmaka su beskonačne. Sa svojom kreativnošću, možete da učinite da vaše ideje dođu u život u novim i ZAMIŠLJENIM načinima da inspirišu svoju publiku.

Poиnimo!

Da biste lakše započeli kreiranje i korišćenje SharePoint razmaka, pogledajte sledeće članke:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×