Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Kada dodate modernu stranicu na lokaciju, vi dodajete i prilagođavate veb segmente , koji su sastavni blokovi stranice. Ovaj članak je usredsređen na veb segment Dugme.

Veb segment Dugme vam omogućava da lako dodate dugme na stranicu sa sopstvenom oznakom i vezom.

Veb segment dugmeta

Napomena: SharePoint u sistemu Microsoft 365 podržava veb segment dugmeta na modernim stranicama. Neke funkcije se postepeno uvode u organizacije koje su se opredelele za program "Ciljano izdanje". To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

Napomene: SharePoint Server izdanje za pretplatu korisnici mogu imati drugačije iskustvo počevši od ispravke SharePoint Server izdanje za pretplatu verzije 22H2. Ova funkcionalna ispravka je uključena u javnu ispravku iz septembra 2022. za SharePoint Server izdanje za pretplatu, kao i sve buduće javne ispravke za Sharepoint Subscription Edition.

 • Ako ispravka funkcije verzije 22H2 nije instalirana, veb segment dugmeta se neće dodati na moderne stranice.

 • Ako je administrator farme konfigurisao da se farma koristi u krugu za izdanje "Standardno izdanje", veb segment dugmeta se neće dodati na moderne stranice. SharePoint Server izdanje za pretplatu farme podrazumevano su u krugu za izdanje "Standardno izdanje".

 • Ako je administrator farme konfigurisao da se farma koristi u krugu za izdanje funkcije "Rano izdanje", SharePoint Server izdanje za pretplatu doda podršku za veb segment dugmeta na modernim stranicama.

 • Administratori SharePoint farme mogu da izaberu krug izdanja funkcija za SharePoint Server izdanje za pretplatu farme tako što će otići na stavku Postavke sistema > Postavke sistema > Funkcije izdanja.

Dodavanje veb segmenta dugmeta

 1. Idite na stranicu na koju želite da dodate veb segment Dugme.

 2. Ako stranica nije već u režimu uređivanja, izaberite stavku Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

  Zadržite miš iznad ili ispod postojećeg veb segmenta i videćete liniju sa zaokruženim znakom +, kao što je ova:

  Znak plus za dodavanje veb segmenata na stranicu

 3. Kliknite na dugme +, a zatim potražite i izaberite stavku Dugme sa liste veb segmenata.

 4. Izaberite stavku Uredi veb Dugme "Uredi veb segment" na traci sa alatkama sa leve strane.

 5. U oknu sa svojstvima sa desne strane unesite tekst oznake u polje Oznaka .

  Unesite vezu u polje Veza. Uverite se da veza počinje http://, https:// ili mailto: Ako se veza doda bez jednog od ovih protokola, https:// će se dodati za vas.

 6. U okviru Poravnavanje odaberite kako želite da se dugme poravna (levo, centralno ili desno) unutar njegove kolone na stranici.

  Button web part property pane

Boja dugmeta

Boja dugmeta je zasnovana na boji naglašavanja teme lokacije i ne može se promeniti nezavisno od teme lokacije. Da biste saznali više o promeni teme lokacije, pogledajte članak Promena izgleda SharePoint lokacije.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×