Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

U Outlook, više ne možete da se odjavite sa naloga ili da budete upitani za lozinku za prijavljivanje. Stoga, ako delite računar sa drugima, možda ćete želeti da ih sprečite da pristupe vašem nalogu e-pošte dok koriste vaš računar.

Radi zaštite vaše privatnosti, drugi će se prijaviti na vaš računar pomoću svog naloga. To će im pružiti sopstveno personalizovano iskustvo i sprečiti ih da pristupe vašoj Outlook-pošti. Da biste kreirali korisnički nalog za svaku osobu koja će koristiti vaš računar, pogledajte "Kreiranje korisničkog naloga" za Windows 7, Windows 8/8.1ili Windows 10.

Savet: Za neodoljne korisnike, razmotrite kreiranje lokalnog korisničkog naloga "gosta" za sve korisnike sa u goste koji će deliti.

Odjavite se iz Windows

Ako ste prijavljeni na računar i želite da dozvolite nekome drugom da ga koristi ili ako neko vreme ne ostavljate računar bez nadzora, odjavite se iz Windows.

  1. Pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + Alt + Delete.

  2. Izaberite stavku Odjavi se.

  3. Ako dobijete obaveštenje o nesačuvanim promenama u programima koji su otvoreni, izaberite da li želite da ih sačuvate ili ne.

  4. Računar će zatvoriti programe i odjaviti vas. To može da potrajati nekoliko minuta.

Kada se odjavite, drugi korisnici mogu da se prijavljene na računar pomoću svojih korisničkih naloga. Ako je na računaru podešena Outlook nalogu, može da pristupi svom nalogu e-pošte, ali ne i vašem.

Važno:  Outlook.com, Outlook Web App i Outlook 2013 ili Outlook 2016 za Windows nisu sve ista. Outlook 2013 ili Outlook 2016 za Windows programe na lokalnom računaru koje možete koristiti za pristup bilo kojem tipu naloga e-pošte, dok uz Outlook.com i Outlook Web App možete da im pristupate putem internet pregledača. Možete da se odjavite sa naloga e-pošte u pregledaču, ali kada koristite Outlook 2013 ili Outlook 2016 za Windows, informacije o aplikaciji skladište se na Windows korisničkom nalogu na računaru, tako da su dostupne drugima kada koriste nalog kada koriste računar. Zbog toga ćete možda želeti da kreirate nalog gosta na računaru koji će drugi koristiti. Na taj način drugi ne mogu da pristupe Outlook 2013 ili Outlook 2016 za Windows informacijama o osobama koje koriste nalog gosta na vašem računaru.

Srodne teme

Pronađite pomoć za Outlook.com

Kako da se prijavite ili odjavite sa Outlook.com

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×