Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da promenite kako se povezujete sa Skype sastanak sa Aplikacija „Skype sastanci“ ili Veb aplikacija Skype za posao

Da biste se povezali sa zvukom sastanka korišćenjem telefona, pratite ove korake:

  • Kliknite na prebacite zvuk na telefon na poslu traci, kliknite na dugme Poveži, a zatim obratite pažnju na broj i ID konferencije da pozovete na sastanak.

   Kliknite na dugme prebaci zvuk sa telefonom

   ILI

  • Kliknite na dugme Još opcija > Promeni Audio vezu, a zatim izaberite Poveži sa. Obratite pažnju na broj i ID konferencije i priključite na sastanak.

   Kliknite na dugme Promeni Audio veze

Čuvanje postavki Aplikacija „Skype sastanci“ na kraju sastanka tako što ćete kliknuti na dugme da kada vidite vaše ime i postavke.

Da biste promenili kako se povezujete sa zvukom na Skype sastanku pomoću programa Veb aplikacija Skype za posao, pratite ove korake:

 1. U prozoru Veb aplikacija Skype za posao sastanka pređite na Još opcija Dugme „Više opcija“ (tri tačke u krugu) > Opcije sastanka.

 2. Na kartici Opšte izaberite polje za potvrdu Zapamti me na ovom računaru.

 3. Na kartici Telefoni izaberite Pitaj me pre pridruživanja da bih potvrdio ili izabrao drugi izvor zvučnog zapisa, a zatim izaberite U redu.

 4. Privremeno izađite sa sastanka tako što ćete preći na Još opcija > Napusti sastanak > U redu.

 5. Izaberite Ponovo se pridruži u prozoru pregledača.

 6. U dijalogu Pridruživanje zvuku sastanka uradite nešto od sledećeg:

  Važno: Opcije Neka me sastanak pozove i Biranjem ću se uključiti u sastanak su dostupne samo ako to podržava Skype za posao nalog organizatora. Informacije o pridruživanju pozivanjem potražite u zahtevu za sastanak ili kontaktirajte organizatora ako niste sigurni.

  • Odaberite Pridružite se audio i video zapisu sastanka sa računara, a zatim izaberite Pridruži se.

  • Odaberite Sastanak će mene pozvati, unesite pozivni broj za zemlju i broj telefona, a zatim izaberite Pozovi me.

  • Odaberite Biranjem ću se uključiti u sastanak i povežite se sa zvukom na sastanku pomoću prikazanog broja telefona i koda konferencije.

Pridruživanje Skype sastanku telefonom pomoću aplikacije za Skype sastanke (Skype za posao Web App

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×