Predstavljamo vam Microsoft 365

Što je više od 365 aplikacija, premium aplikacija Kancelarija, dodatnog skladišta u oblaku, napredne bezbednosti i još mnogo toga. Microsoft 365 sve što vam je potrebno da biste organizovali svoj život. 

Isprobajte jedan mesec besplatno

Zaštita onoga što je važno

Sa 1 TB skladišta u oblaku i pristupite fotografijama i datotekama OneDrive na svim uređajima. Nabavite dodatni sloj bezbednosti za najvažnije datoteke pomoću ličnog trezora u OneDrive.

Zaštita datoteka i fotografija

Budite produktivni u toku

Pristupite datotekama pomoću nove Kancelarija za mobilne uređaje za Androidi iOS, koja kombinuje Word, Excel i PowerPoint jednu aplikaciju. Fokusirajte se na ono što je važno uz aplikaciju Outlook zamobilne uređaje i kreirajte datoteke sa bilo kog mesta pomoću OneDrive za mobilne uređaje.

Povezivanje. Organizovanje. Obavite posao.

Pristupom pošti, kalendaru i datoteci u jednoj bezbednoj aplikaciji možete da upravljate dnevnim aktivnostima u jednom prikazu Outlook. Jednostavan, inteligentni dizajn vam pomaže da brže čitate e-poruke i sortirate ih kroz e-poruke.

Organizovanje vremena

Podstičite kreativnost

KaoMicrosoft 365, imaćete pristup sve većem katalogu Premium predložaka za Word, Excel i PowerPoint koji obuhvataju fotografije i 3D modele visokog uticaja, podršku za pisanje po ekranu i zabavne izbore za svaku godišnju doba.

Nabavite Premium predloške

Vaš Kancelarija, na vaš način

Pišite kao proučavajte pomoću predloga u pisanju u programu Word,bezbedno povežite finansijske naloge u Excel i koristite bogatu kolekciju fotografija, 3D modela i još mnogo toga u PowerPoint. Odaberite neki od hiljada izabranih slika, ikona i fontova da biste brzo i prelepo dodali sopstveni ukus.

Tekuća tehnička podrška

Ako naiđete na grešku ili ne možete da pronađete odgovor, Microsoft 365 vam pruža podršku uz već dostupnu tehničku podršku putem ćaskanja ili telefona bez dodatnih troškova.

Nabavite podršku

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×