Predstavljanje projekcije slajdova sa pametnog telefona i korišćenje laserskog pokazivača za isticanje

Pametan telefon može da bude laserski pokazivač kada prikazujete PowerPoint prezentaciju na sastanku. Otvorite prezentaciju u prikazu za izlagača Dodirnite ovu ikonu da biste pokrenuli projekciju slajdova od trenutno izabranog slajda. na mobilnom uređaju da biste ga koristili kao daljinski. Krećite se kroz slajdove pomoću dodira i naglašavajte interesantne stvari pomoću laserskog pokazivača.

Pogledajte ovaj video da biste dobili kratku demonstraciju:

Ostavite veliki utisak sa Objavama

Napomena: Ova funkcija je dostupna samo ako imate pretplatu na Microsoft 365. Ako ste Microsoft 365 pretplatnik, proverite da li imate najnoviju verziju sistema Office.

Kao što je pokazano u video zapisu, ova funkcija zahteva da pametni telefon ima žiroskop. Međutim, ako nemateMicrosoft 365 pretplatu ili nemate ћiroskop, i dalje možete da koristite laserski pokazivač tako što ćete pritisnuti i držati na području slajda i pomerati prst oko slajda.

Da biste povezali pametnom telefonu projektor sa projektorom, koristite HDMI adapter ili se beћiиno povezujete pomoću programa airplay, chromecast ili Miracast.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×