Važno: Funkcija poštanskog sandučeta na SharePoint lokaciji uklonjena je od marta 2017. godine. Ova funkcija će biti uklonjena u potpunosti u budućem izdanju. Nove SharePoint više nemaju pristup funkciji poštanskog sandučeta na lokaciji. Postojeće SharePoint više ne mogu da kreiraju nove poštanske sandučiće na lokaciji. Svako poštansko sanduče na lokaciji koje je podešeno i primenjeno pre marta 2017. će nastaviti da funkcioniše.
Obezbedićemo proces koji će pomoći pri prelasku postojećih lokacija poštanskog sandučeta na lokaciju u Microsoft 365. septembra 2017. Ako trenutno koristite funkciju poštanskog sandučeta na SharePoint , trebalo bi da razmotrite promenu u fasciklu Microsoft 365 grupe biste podržali scenarije saradnje putem e-pošte. Dodatne informacije potražite u Office 365 Korišćenje grupa umesto poštanskih sandučića na lokaciji.

Napomena: Funkcija poštanskog sandučeta na lokaciji ostaje podržana, ali nije više podržana u SharePoint Server 2019, SharePoint Server 2016, SharePoint 2013 i SharePoint 2010 proizvodima. Klijentima se preporučuje da istraže deljene poštanske sandučiće kao alternativu poštanskim sandučićima na lokaciji.

Poštansko sanduče na veb lokaciji je centralni nalog za deljenje e-pošte i dokumenata kojem se pristupa sa SharePoint lokacije. Vaš tim može odabrati da koristi poštansko sanduče na veb lokaciji za prikupljanje relevantnih razgovora putem e-pošte na nivou tima ili saradnju pri pisanju važne e-poruke. Vašem timu takođe može biti korisno da bezbedno deli važna dokumenta pomoću poštanskog sandučeta na veb lokaciji.

Kada podesite poštansko sanduče na lokaciji za svoju lokaciju, kreira se novi nalog e-pošte koji koristi ime vaše lokacije. Na primer, recimo da imate lokaciju tima koja koristi ovu URL adresu: http://contosobistro.sharepoint.com/HRTeamSite. E-adresa za to poštansko sanduče na veb lokaciji biće HRTeamSite@contosobistro.sharepoint.com. Da biste saznali više, pogledajte dodavanje poštanskog sandučeta na lokaciji da bi e-pošta bila u kontekstu.

Sakupljanje razgovora u okviru e-pošte na nivou tima

Mnogi timovi redovno imaju razgovore pomoću e-poruka. Neki od tih razgovora daju informacije koje bi ubuduće mogle da budu korisne kao referenca. Umesto da izgubite te informacije u svom prijemnom poštanskom sandučetu, možete da prosledite najkorisnije e-poruke u niti u poštansko sanduče na lokaciji. Svako ko ima dozvole "Doprinosi" za lokaciju može da otvori poštansko sanduče na lokaciji i prikaže tu poruku. To omogućava zapis e-pošte u poštanskom sandučetu na lokaciji kako bi članovi tima kasnije mogli da pronađu informacije koje su im potrebne.

Druga pogodnost prikupljanja ovih razgovora putem e-pošte na nivou tima jeste da jednostavno CC adresu e-pošte poštanskog sandučeta na lokaciji pošaljete timu putem e-poruke. Možete i da uključite e-adresu poštanskog sandučeta na veb lokaciji u grupu kontakata ili listi distribucije tako da je automatski uključena svaki put kada pošaljete timu poštu.

E-poruka sa poštanskim sandučetom na veb lokaciji uključenim u red CC.

Želite da saznate više?    Pogledajte Koristite poštansko sanduče na veb lokaciji za koordinisanje e-pošte tima.

Deljenje dokumenata sa drugima

Svaki tim ima dokumente neke vrste koje je potrebno negde uskladištiti i obično je potrebno deliti ih sa drugima. Ako uskladištite dokumente tima na SharePoint lokaciji, možete koristiti aplikaciju poštanskog sandučeta na lokaciji da biste delili te dokumente sa onima koji imaju pristup lokaciji.

Važno:  Kada korisnici prikažu poštansko sanduče na veb lokaciji u programu Outlook, videće listu svih dokumenata u bibliotekama dokumenata lokacije. Poštanski sandučići na veb lokaciji predstavljaju istu listu dokumenata svim korisnicima, tako da neki korisnici mogu da vide dokumente kojima nemaju pristup za otvaranje.

Želite da saznate više?    Pogledajte Koristite poštansko sanduče na veb lokaciji za saradnju na dokumentima.

Takođe pogledajte

Korišćenje poštanskog sandučeta na lokaciji za organizovanje e-pošte za tim ili projekat

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×