Pregled: korišćenje poštanskog sandučeta na veb lokaciji za saradnju sa timom

Važno: Funkcija poštanskog sandučeta na sajtu u SharePoint je neodobreno u martu, 2017. Ova funkcija će se potpuno ukloniti u budućem izdanju. Nova SharePoint organizacije više nemaju pristup poštanskom sandučetu na sajtu. Postojeće SharePoint organizacije više ne mogu da kreiraju nove Poštanske sandučiće na sajtu. Bilo koje poštansko sanduče portala koje je podešeno i raspoređeno pre marta, 2017 će nastaviti da funkcioniše.
Pružit ćemo proces koji će vam pomoći pri tranziciji postojećih lokacija poštanskog sandučeta na lokaciji u Microsoft 365 grupi u septembru, 2017. Ako trenutno koristite funkciju poštanskog sandučeta na sajtu u SharePoint , trebalo bi da razmotrite promene u Microsoft 365 grupe umesto da biste podržali scenarije e-pošte. Više informacija potražite u članku Korišćenje sistema Office 365 grupe umesto poštanskih sandučića na sajtu.

Napomena: Funkcija poštanskog sandučeta na lokaciji ostaće podržana, ali je neodobrena u sistemu SharePoint Server 2019, SharePoint Server 2016, SharePoint 2013 i SharePoint 2010 proizvoda. Korisnici se preporučuje da istražuju deljene Poštanske sandučiće kao alternativu poštanskim sandučićima lokacija.

Poštansko sanduče na veb lokaciji je centralni nalog za deljenje e-pošte i dokumenata kojem se pristupa sa SharePoint lokacije. Vaš tim može odabrati da koristi poštansko sanduče na veb lokaciji za prikupljanje relevantnih razgovora putem e-pošte na nivou tima ili saradnju pri pisanju važne e-poruke. Vašem timu takođe može biti korisno da bezbedno deli važna dokumenta pomoću poštanskog sandučeta na veb lokaciji.

Kada podesite poštansko sanduče na sajtu za vašu sajt, kreira se novi nalog e-pošte koji koristi ime vaše sajta. Na primer, recimo da imate lokaciju tima koja koristi ovu URL adresu: http://contosobistro.sharepoint.com/HRTeamSite. E-adresa za to poštansko sanduče na veb lokaciji biće HRTeamSite@contosobistro.sharepoint.com. Da biste saznali više, pogledajte članak Dodavanje poštanskog sandučeta na sajtu da biste zadržali e-poštu u kontekstu.

Sakupljanje razgovora u okviru e-pošte na nivou tima

Mnogi timovi imaju razgovore po uobičajenom razgovoru pomoću e-poruka. Neki od tih razgovora dovode do informacija koje mogu da budu korisna referenca u budućnosti. Umesto da izgubite informacije u sopstvenom prijemnom poštanskom sandučetu, možete da prosledite najkorisnu e-poruku u nit na poštansko sanduče na sajtu. Svako ko ima dozvole za doprinos na vašoj sajtu može da otvori poštansko sanduče na sajtu i prikaže tu poruku. Ovo pruža zapis e-pošte u poštanskom sandučetu na sajtu tako da članovi tima mogu da pronađu informacije koje im treba kasnije.

Druga dobit za prikupljanje ovih razgovora o e-pošti na nivou tima jeste da jednostavno pošaljete poštu e-adresi poštanskog sandučeta na sajtu prilikom slanja e-poruke timu. Možete i da uključite e-adresu poštanskog sandučeta na veb lokaciji u grupu kontakata ili listi distribucije tako da je automatski uključena svaki put kada pošaljete timu poštu.

E-poruka sa poštanskim sandučetom na veb lokaciji uključenim u red CC.

Želite da saznate više?    Pogledajte Koristite poštansko sanduče na veb lokaciji za koordinisanje e-pošte tima.

Deljenje dokumenata sa drugima

Svaki tim ima dokumente neke vrste koje je potrebno negde uskladištiti i obično je potrebno deliti ih sa drugima. Ako skladištite dokumente tima na SharePoint lokaciji, možete da koristite aplikaciju poštanskog sandučeta na lokaciji da biste delili te dokumente sa osobama koje imaju pristup lokaciji.

Važno:  Kada korisnici prikažu poštansko sanduče na veb lokaciji u programu Outlook, videće listu svih dokumenata u bibliotekama dokumenata lokacije. Poštanski sandučići na veb lokaciji predstavljaju istu listu dokumenata svim korisnicima, tako da neki korisnici mogu da vide dokumente kojima nemaju pristup za otvaranje.

Želite da saznate više?    Pogledajte Koristite poštansko sanduče na veb lokaciji za saradnju na dokumentima.

Takođe pogledajte

Korišćenje poštanskog sandučeta na sajtu za organizovanje e-pošte za tim ili projekat

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×