Korišćenje poštanskog sandučeta na sajtu za organizovanje e-pošte za tim ili projekat

Da biste organizovali e-poštu povezanu sa projektima, možete da dodate poštansko sanduče na SharePoint sajt. Osobe jednostavno šalju e-poštu na adresu e-pošte poštanskog sandučeta na sajtu. Zatim, članovi tima koji imaju ispravne dozvole mogu da prikažu, organizuju i reaguju na e-poštu iz poštanskog sandučeta na lokaciji u SharePoint pomoću istih alatki koje poznaju iz programa Outlook na vebu.

Važno: Funkcija poštanskog sandučeta na sajtu u SharePoint je neodobreno u martu, 2017. Ova funkcija će se potpuno ukloniti u budućem izdanju. Nova SharePoint organizacije više nemaju pristup poštanskom sandučetu na sajtu. Postojeće SharePoint organizacije više ne mogu da kreiraju nove Poštanske sandučiće na sajtu. Bilo koje poštansko sanduče portala koje je podešeno i raspoređeno pre marta, 2017 će nastaviti da funkcioniše.
Pružit ćemo proces koji će vam pomoći pri tranziciji postojećih lokacija poštanskog sandučeta na lokaciji uMicrosoft 365 grupi u septembru, 2017. Ako trenutno koristite funkciju poštanskog sandučeta na sajtu u SharePoint , trebalo bi da razmotrite promene u Microsoft 365 grupe umesto da biste podržali scenarije e-pošte. Više informacija potražite u članku Korišćenje Microsoft 365 grupa umesto poštanskih sandučića lokacije.

Napomena: Funkcija poštanskog sandučeta na lokaciji ostaće podržana, ali je neodobrena u sistemu SharePoint Server 2019, SharePoint Server 2016, SharePoint 2013 i SharePoint 2010 proizvoda. Korisnici se preporučuje da istražuju deljene Poštanske sandučiće kao alternativu poštanskim sandučićima lokacija.

Možete:

Svako može da pošalje e-poštu na adresu e-pošte poštanskog sandučeta na sajtu.

Evo kriterijuma za čitanje, organizovanje, odgovaranje na njih ili brisanje poruka u poštanskom sandučetu na sajtu:

  • Svaka osoba mora imati licence za SharePoint i Exchangeu okviru iste Microsoft 365 pretplate.

  • Svaka osoba mora biti u grupi podrazumevana člana ili u grupi podrazumevana vlasnika za ovu sajt ili imati dozvole za doprinošenje. Kada podesite sajt, uverite se da ste dali pristup članovima tima kojima je potrebna.

    Napomena: Članovi spoljnog tima ne mogu da koriste Poštanske sandučiće lokacija.

Ako odlučite da ne želite poštansko sanduče lokacije nakon što ste ga kreirali, možete da sprečite da se poštansko sanduče lokacije pojavi na sajtu.

Najčešća pitanja o upravljanju poštanskim sandučićima na lokaciji

Slede odgovori na uobičajena pitanja koja se mogu javiti kada počnete da koristite poštanske sandučiće na lokaciji u svojoj organizaciji.

Pitanja o korišćenju poštanskih sandučića sajta

Kako član lokacije može da otkrije ko može videti poštansko sanduče na veb lokaciji?

U programu Outlook na vebu, u gornjem desnom uglu, kliknite na dugme postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom , izaberite stavku Opcije, Poštanskisandučići lokacije, kliknite dvaput na poštansko sanduče lokacije, a zatim izaberite stavku Korisnici.

Šta se dešava ako dve osobe istovremeno urede radnu verziju e-poruke u poštanskom sandučetu na veb lokaciji pomoću SharePoint lokacijske aplikacije Site Mailbox app?

Uređivanja druge osobe zameniće promene prve osobe.

Pitanja o kreiranju i uklanjanju poštanskih sandučića Veb lokacija

Da li treba da dodelim licencu e-adresi poštanskog sandučeta na veb lokaciji?

Ne. E-adresa lokacije ne zahteva Exchange licencu.

Postoje li situacije kada ne bi trebalo da koristim poštansko sanduče na veb lokaciji?

Postoje slučajevi kada poštansko sanduče na lokaciji nije odgovarajući izbor:

  • Razmotrite poverljivost – bilo koji član lokacije može pročitati ili proslediti bilo koju e-poruku u poštanskom sandučetu na lokaciji.

  • S obzirom da je poštansko sanduče na lokaciji deljeni radni prostor, bilo koji korisnik poštanskog sandučeta na lokaciji može da preraspodeli i izbriše e-poštu.

Mogu li da preimenujem poštansko sanduče na veb lokaciji?

Ime za prikaz poštanskog sandučeta na lokaciji je ime za prikaz SharePoint lokacije tima. Ako promenite ime za prikaz lokacije u sistemu SharePoint, ime za prikaz menja se i u programu Outlook. Međutim, e-adresa lokacije ostaje ista.

Mogu li da promenim adresu e-pošte poštanskog sandučeta na sajtu?

Ne. Adresa e-pošte za sajt ne može da se promeni kada se kreira. Adresa e-pošte se generiše sa imena za prikaz za sajt kada je poštansko sanduče lokacije kreirano.

Ako ime za prikaz lokacije koristi znakove iz alfabetske abecede ili ima tri ili manje znakova iz Engleske abecede, ime za prikaz se ne koristi za e-adresu. Umesto toga, da biste se uverili da je e-adresa važeća, e-adresa se automatski generiše. Ove adrese e-pošte počinju sa prefirom od sm, a posle dve cifrene godine, sa trocifrenim danom u godini i četiri slučajna slova.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×