Prijavljivanje u OneDrive u iOS

Koristite Microsoft OneDrive aplikaciju na iPad, iPhone ili iPod Touch uređaju za rad sa uslugom OneDrive for posao ili školski računi, kao i OneDrive za kućnu karticu.

Otpremite, radite sa i premestite datoteke na isti način na OneDrive za posao ili školu u iOS aplikaciji kao što to radite sa OneDrive za kuću. Da biste saznali više, pogledajte članak otpremanje datoteka ili fotografija u OneDrive u iOS.

Prijava

Da biste dodali lični nalog, na stranici za prijavljivanje unesite Microsoft nalog. Da biste dodali OneDrive za posao ili školu nalog, unesite adresu e-pošte koju koristite za preduzeće, školu ili drugu organizaciju.

Napomene: 

  • Ako imate problema sa prijavljivanjem pomoću poslovnog ili školskog naloga, pokušajte da se prijavite na sajtu OneDrive.com ili se obratite IT sektoru.

  • Da biste promenili ili resetovali OneDrive lozinku, prijavite se na svoj nalog na mreži na sajtu account.microsoft.com/security.

Možete da imate i lični nalog i OneDrive za posao ili školu nalog.

Dodavanje OneDrive za posao ili školu naloga

Možete da dodate OneDrive for posao ili školski nalog u OneDrive aplikaciju za iOS ako organizacija koristi OneDrive u Microsoft 365.

  1. Otvorite aplikaciju OneDrive i dodirnite ikonu „Ja“ Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS u gornjem levom delu ekrana.

  2. Dodirnite stavku Dodaj nalog.

  3. Na ekranu za prijavljivanje unesite adresu e-pošte i lozinku koje koristite za preduzeće, školu ili drugu organizaciju.

    Kad vaša organizacija koristi SharePoint 2013, SharePoint Server 2016 ili SharePoint Server 2019, proces prijavljivanja razlikuje se od procesa u usluzi Microsoft 365. Na ekranu za prijavljivanje dodirnite stavku Imate li URL adresu SharePoint servera? Zatim unesite veb adresu svog SharePoint servera da biste nastavili sa procesom prijavljivanja. Veb adresa, koja se naziva i URL, može da izgleda ovako: http://portal.

Napomene: 

  • Da biste se prijavili u OneDrive za posao ili školu, organizacija treba da ima kvalifikovani SharePoint ili Microsoft 365 poslovni plan pretplate ili vaša organizacija mora da ima vlastitu primenu sistema SharePoint Server.

  • Ne možete da se prijavite pomoću više poslovni ili školski nalog iz iste organizacije.

Ako imate problema sa prijavljivanjem pomoću poslovni ili školski nalog naloga, pokušajte da se prijavite na adresi https://portal.Office.com/OneDrive ili se obratite IT odeljenju.

Prebacivanje iz jednog naloga u drugi

Da biste se prebacivali između OneDrive za kućnog naloga i OneDrive za posao ili školu naloga ili između više OneDrive za posao ili školu naloga, otvorite aplikaciju, dodirnite ikonu mene Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS u gornjem levom uglu ekrana, a zatim dodirnite ime naloga koji želite da koristite.

Snimak ekrana prebacivanja između naloga u aplikaciji OneDrive za iOS

U aplikaciju OneDrive možete da dodate samo jedan lični nalog. Da biste otvorili drugi lični nalog, dodirnite ikonu „Ja“ Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS u gornjem levom delu ekrana, dodirnite nalog sa kog želite da se odjavite, a zatim dodirnite stavku Odjavi se sa ovog naloga. Zatim se ponovo prijavite pomoću naloga koji želite da koristite.

Korišćenje koda

Možete da podešavate četvorocifreni kôd za prolaz da biste sprečili druge korisnike iOS uređaja da pristupe OneDrive za posao ili školu nalogu. Da biste to uradili, otvorite aplikaciju, dodirnite ikonu "ja" Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS u gornjem levom uglu ekrana, dodirnite stavku postavke OneDrive postavke , a zatim dodirnite stavku kôd za lozinku da biste je uključili i da biste uneli lozinku.

Odjavljivanje sa naloga

Da biste se odjavili iz OneDrive za kućni nalog ili OneDrive za posao ili školu nalog, otvorite aplikaciju, dodirnite Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS ikonu "ja" u gornjem levom uglu ekrana, a zatim izaberite nalog koji želite da odjavite. Kada izaberete nalog, dodirnite stavku postavke OneDrive postavke > lično ili ime OneDrive za posao ili školu naloga > se odjavite.

Informacije o podršci

Aplikacija OneDrive zahteva iOS 12,0 ili noviju verziju. Aplikacija može da se poveže sa SharePoint u Microsoft 365 (Enterprise, edukacija, vladina i posvećena), SharePoint Server 2019, SharePoint Server 2016 i SharePoint 2013. Windows potvrda identiteta (NTLM) i potvrda identiteta zasnovana na obrascima podržavaju SharePoint Server 2019, SharePoint Server 2016 i SharePoint 2013, koje se takođe nazivaju lokalno. Za lokalnu službu ne podržavamo: Active Directory usluge federacije (ADFS), Kerberos, osnovnu potvrdu identiteta, stavku potvrda identiteta, samopotpisani Secure Sockets Layer (SSL) šifrovanje ili više tipova potvrde identiteta u jednoj zoni. Aplikacija podržava sve jezike koje podržava SharePoint. Za listu jezika pogledajte članak Instaliranje ili deinstaliranje jezičkih paketa za SharePoint servere 2016 i 2019.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronađite pomoć na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive za posao ili školu.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

OneDriveAdministratori takođe mogu da pogledaju OneDrive Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive za administratore.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u OneDrive aplikaciji ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili OneDrive podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na OneDrive ikonu na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

OneDriveAdministratori mogu da se obrate podršci za Microsoft 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Imate povratne informacije?
OneDrive UserVoice je mesto za predloge funkcija koje želite da dodamo u OneDrive. Iako ne možemo da garantujemo određene funkcije ili termine, odgovorićemo na svaki predlog sa najmanje 500 glasova.

Idite na OneDrive UserVoice.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×