Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Prijavljivanje u OneDrive u operativnom sistemu iOS

Koristite aplikaciju Microsoft OneDrive na iPad, iPhone ili iPod Touch uređaju da biste radili sa poslovnim ili školskim nalozima usluge OneDrive , kao i sa nalogom OneDrive za kućni nalog.

Otpremite datoteke, radite sa OneDrive za posao ili školu i premestite ih na isti način u aplikaciji iOS kao što to radite sa OneDrive za kuću. Da biste saznali više, pogledajte otpremanje datoteka ili fotografija u OneDrive u operativnom sistemu iOS.

Prijava

Da biste dodali lični nalog, na stranici za prijavljivanje unesite Microsoft nalog. Da biste dodali OneDrive za posao ili školu nalog, unesite adresu e-pošte koju koristite za preduzeće, školu ili drugu organizaciju.

Napomene: 

  • Ako imate problema sa prijavljivanjem pomoću poslovnog ili školskog naloga, pokušajte da se prijavite na sajtu OneDrive.com ili se obratite IT sektoru.

  • Da biste promenili ili resetovali OneDrive lozinku, prijavite se na svoj nalog na mreži na sajtu account.microsoft.com/security.

Možete da imate i lični nalog i OneDrive za posao ili školu nalog.

Dodavanje OneDrive za posao ili školu naloga

OneDrive za poslovni ili školski nalog možete da dodate u aplikaciju OneDrive za iOS, ako vaša organizacija koristi OneDrive u Microsoft 365.

  1. Otvorite aplikaciju OneDrive i dodirnite ikonu „Ja“ Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS u gornjem levom delu ekrana.

  2. Dodirnite stavku Dodaj nalog.

  3. Na ekranu za prijavljivanje unesite adresu e-pošte i lozinku koje koristite za preduzeće, školu ili drugu organizaciju.

    Kad vaša organizacija koristi SharePoint 2013, SharePoint Server 2016 ili SharePoint Server 2019, proces prijavljivanja razlikuje se od procesa u usluzi Microsoft 365. Na ekranu za prijavljivanje dodirnite stavku Imate li URL adresu SharePoint servera? Zatim unesite veb adresu svog SharePoint servera da biste nastavili sa procesom prijavljivanja. Veb adresa, koja se naziva i URL, može da izgleda ovako: http://portal.

Napomene: 

  • Da biste se prijavili u OneDrive za posao ili školu, organizacija treba da ima kvalifikovani SharePoint u sistemu Microsoft 365 ili Microsoft 365 poslovni plan pretplate ili vaša organizacija mora da ima vlastitu primenu sistema SharePoint Server.

  • Ne možete da se prijavite pomoću više poslovni ili školski nalog iz iste organizacije.

Ako imate problema pri prijavljivanju pomoću poslovni ili školski nalog naloga, pokušajte da se prijavite na https://portal.office.com/onedrive ili se obratite IT sektoru organizacije.

Prebacivanje iz jednog naloga u drugi

Da biste se prebacivali između OneDrive naloga za kuću i OneDrive za posao ili školu naloga ili između više OneDrive za posao ili školu naloga, otvorite aplikaciju, dodirnite ikonu Ja Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS u gornjem levom delu ekrana, a zatim dodirnite ime naloga koji želite da koristite.

Snimak ekrana prebacivanja između naloga u aplikaciji OneDrive za iOS

U aplikaciju OneDrive možete da dodate samo jedan lični nalog. Da biste otvorili drugi lični nalog, dodirnite ikonu „Ja“ Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS u gornjem levom delu ekrana, dodirnite nalog sa kog želite da se odjavite, a zatim dodirnite stavku Odjavi se sa ovog naloga. Zatim se ponovo prijavite pomoću naloga koji želite da koristite.

Korišćenje koda

Možete da podesite četvorocifreni kôd da biste sprečili druge korisnike iOS uređaja da pristupe vašem OneDrive za posao ili školu nalogu. Da biste to uradili, otvorite aplikaciju, dodirnite ikonu Ja Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS u gornjem levom uglu ekrana, dodirnite postavke OneDrive postavke , a zatim dodirnite preklopnik Kôd da biste ga uključili i uneli kôd.

Odjavljivanje sa naloga

Da biste se odjavili sa naloga OneDrive naloga ili OneDrive za posao ili školu naloga, otvorite aplikaciju, dodirnite ikonu "Ja" Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS u gornjem levom delu ekrana i izaberite nalog sa kojih želite da se odjavite. Kada izaberete nalog, dodirnite stavku Postavke OneDrive postavke > Lično ili OneDrive za posao ili školu ime naloga > odjavljivanje.

Informacije o podršci

Aplikacija OneDrive zahteva iOS 12.0 ili noviju. Aplikacija može da se poveže sa SharePoint u sistemu Microsoft 365 u Microsoft 365 (Enterprise, Education, Government, and Dedicated), SharePoint Server 2019, SharePoint Server 2016 i SharePoint 2013. Windows potvrda identiteta (NTLM) i potvrda identiteta zasnovana na obrascima podržani su za SharePoint Server 2019, SharePoint Server 2016 i SharePoint 2013, koji se nazivaju i lokalno. Za lokalno ne podržavamo: Active Directory usluge za ujedinjavanje (ADFS), Kerberos, osnovnu potvrdu identiteta, potvrdu identiteta sažetka, samopotpisano Secure Sockets Layer (SSL) šifrovanje ili više tipova potvrde identiteta u jednoj zoni. 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Ikona „Obratite se podršci“

Obratite se podršci
Za pomoć u vezi sa Microsoft nalogom i pretplatama posetite Pomoć za nalog i naplatu.

Za tehničku podršku idite na Obratite se Microsoft podršci, unesite problem i izaberite stavku Pronalaženje pomoći. Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj i izaberite stavku Prijavi problem.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×