Prikazivanje odbijeno sastanka u kalendaru

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako je odbio poziv za sastanak, sastanak se ne čuva sa kalendarom i sastanak poruka sa zahtevom se premešta u fasciklu " Izbrisane stavke ".

Postoji način da biste prikazali odbio sastanka u kalendaru. Možete da prikažete samo prihvaćene ili uslovno prihvatanje sastanke u kalendaru. Da biste zatražili ovu funkciju, idite na Outlook UserVoice.

Prihvatite sastanak na prethodno odbio

Ako ste ranije odbio poziv za sastanak i želite da promenite svoj odgovor, možete da pronađete originalni poziv za sastanak u fascikli " Izbrisane stavke ".

  1. Prebacite se na fasciklu Izbrisane stavke . Mogu da pronađem fasciklu izbrisane stavke u oknu sa fasciklama.

    1. Ako u oknu sa fasciklama nije vidljivo, izaberite Prikaz > Okno fascikle > normalno.

  2. Kliknite dvaput na originalni poziv za sastanak u fascikli " Izbrisane stavke ". Zatim kliknite na dugme prihvati ili uslovno.

Ako je ispražnjena fasciklu " Izbrisane stavke ", ova opcija nije dostupna. Zatražite od organizator sastanka možete proslediti originalni poziv za sastanak.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×