Pristup Office dokumentima u sistemu Microsoft 365

Pristup Office dokumentima u sistemu Microsoft 365

Dokumenti uskladišteni u Microsoft 365 bibliotekama dostupni su na raznim uređajima, uključujući tablet računare, telefone i računare gde Office nije instaliran. Prijavite se u Microsoft 365, idite na OneDrive biblioteku ili na sajt tima, a zatim izaberite (ili dodirnite) ime Word, Excel, PowerPoint, OneNote ili PDF dokumenta. Dokument se otvara u pregledaču, u sistemu Office za veb.

Kliknite na dokument da biste ga otvorili

Office za veb takođe otvara Word, Excel, PowerPoint i PDF priloge u programu Outlook Web App. Jednostavno upotrebite komandu Pregled koja se nalazi ispod pločice dokumenta u poruci.

Pregledajte priloge sistema Office u programu Outlook Web App

U programu Lync Web App možete da prikazujete i uređujete beleške programa OneNote na sastanku (Postavite pokazivač miša na stavku Deli, kliknite na program OneNote, a zatim kliknite na beležnicu da biste je otvorili).

Pristup putem mobilnog telefona

Na mobilnom telefonu, potražite biblioteku ili pogledajte povezanost sa dokumentom u Microsoft 365. Dokument se otvara (samo za prikazivanje) u pregledaču telefona. U operativnom sistemu Windows Phone 7 i njegovim novijim verzijama, koje uključuju Office Mobile aplikacije, možete i da uređujete i prikazujete dokumente.

Napomena: Za program OneNote ne postoji Veb aplikacija zasnovana na telefonu. Umesto toga, instalirajte aplikaciju OneNote za iPhone ili Android telefon. Program OneNote Mobile je uključen u operativni sistem Windows Phone 7 i njegove novije verzije.

Detalje potražite u članku koji pregledači rade sa uslugom Office Online. Ako je vaš telefon drugog tipa (kao što je BlackBerry ili Symbian), pogledajte članak Korišćenje sistema Office Online na mobilnom telefonu.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×