Srodne teme
×

Da li Microsoft Forms usavršan?

Microsoft Forms takođe ispunjava zahteve za usaglašenost sa GDPR-om od maja 2018. Za više informacija pogledajte Microsoft 365 zahteve za temu podataka za GDPR.

Šta je sa privatnošću? Da li su na snazi zaštite FERPA i BAA?

Microsoft Forms ispunjava standarde zaštita FERPA i BAA.

Kako da sprečim da obrazac bude označen zastavicom za phishing?

Ne tražite osetljive lične informacije kao što su lozinke.

Office 365 Education i Microsoft 365 Apps za manje firme treba da kreiraju svoje obrasce u skladu sa uslovima koje je vaša organizacija stavila na Microsoft. Da biste ažurirali lozinku, željene opcije za kontakt ili da biste prikazali izjavu o privatnosti organizacije, idite na novi portal "Moj nalog" i prijavite se. 

Microsoft korisnici (Hotmail, Live ili Outlook.com ) treba da kreiraju obrasce u skladu sa Microsoft uslovima korišćenja.

Kako da prijavim narušavanje koje vidim u obrascu?

Ako primite obrazac koji prikuplja anonimne odgovore i verujete da obrazac pokušava zlonamerno da prikupi informacije o korisniku, kliknite na vezu Prijavite zloupotrebu na dnu obrasca. Izaberite opciju phishinga i, ako želite, u obezbeđivanje komentara. Kada završite, kliknite na dugme Prosledi.

Šta se dešava kada prijavim obrazac?

ZaOffice 365 Education i Microsoft 365 Apps za manje firme koji prijave obrazac, obrazac označen zastavicom za phishing biće pretvoren u interni obrazac i samo interni zaposleni u preduzeću mogu da pristupe obrascu. Administratori preduzeća će biti obavešteni o statusu i radnji.

ZaMicrosoft nalog (Hotmail, Live ili Outlook.com ) koji prijave obrazac, obrazac označen zastavicom za phishing će biti uklonjen. Vlasnik obrasca neće moći da pristupi obrascu, veza obrasca neće biti dostupna i budući ispitanici neće moći da otvore vezu obrasca.

Koja vrsta obrasca se može prijaviti i koja klasifikacija se klasifikuje kao phishing?

Dugme Prijavi zloupotrebu omogućava ispitaniku da prijavi obrazac za koji se sumnja da zlonameran prikuplja informacije o korisniku. Uopšteno, mogu se prijaviti svi potrošački obrasci i "javni" obrasci preduzeća.

ZaMicrosoft nalog (Hotmail, Live ili Outlook.com ) korisnike, svi obrasci će na stranici odgovora uključiti dugme Prijavi zloupotrebu.

ZaOffice 365 Education i Microsoft 365 Apps za manje firme, samo će "javni" obrasci uključivati dugme Prijavi zloupotrebu na stranici sa odgovorima.

Napomena: Da bi obrazac bio "javni", vlasnik obrasca bira stavke Više postavki obrasca Dugme „Još opcija“ >Postavke > Ko može da popuni ovaj obrazac > Samo ljudi iz moje organizacije mogu da odgovore .

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×