Srodne teme
×

Napomena: Dolenavedene informacije su samo za Microsoft 365 pretplate. Pomoć za Xbox potražite u članku Otkazivanje Xbox pretplate. Za sve ostale pretplate kupljene preko korporacije Microsoft pogledajte Otkazivanje Microsoft pretplate

Pronađite pomoć od advokata za podršku

Da biste dobili pomoć od advokata za podršku, izaberite jezik sa dolenavedene liste.

Preporučujemo da se obratite savetniku za podršku kako biste otkazali pretplatu na Microsoft 365 ili odabrali bolji plan koji odgovara vašim potrebama. Samo zatražite povratni poziv da biste razgovarali o tome šta vam najviše odgovara.

Otkazivanje Microsoft 365 pretplate

Savet: Dolenavedeni koraci opisuju kako se otkazuje Microsoft 365 Family ili lična pretplata. Da biste otkazali Microsoft 365 za preduzeća, pogledajte članak Otkazivanje pretplate na Microsoft 365 za preduzeća.

 1. Idite na stranicu Upravljanje pretplatom i, ako vam bude zatraženo, obavezno se prijavite pomoću istog Microsoft naloga koji ste koristili za kupovinu Pretplate na Microsoft 365.
   

  Napomena: Ako vidite vezu na kojoj piše Uključi periodičnu naplatu, to znači da je pretplata već podešena da ističe na datum koji je prikazan i neće vam biti automatski naplaćeno nakon ovog datuma. Trenutno nema dodatnih radnji i možete da nastavite da koristite proizvod do isteka pretplate na Microsoft 365.

 2. Izaberite stavku Otkaži pretplatu (ili može da kaže, Nadogradi ili otkaži).

 3. Pratite uputstva na stranici da biste nastavili sa otkazivanjem tako što ćete isključiti periodičnu naplatu. Da biste pregledali kompletne smernice za otkazivanje, pogledajte članak Uslovi prodaje u Microsoft prodavnici.

Ako vam je i dalje potrebna pomoć, naši agenti su dostupni da vam pomognu.

Napomena: U sledećim zemljama možete da otkažete pretplatu i, u zavisnosti od dužine pretplate, možda ćete imati pravo na refundaciju. Više informacija potražite u članku Zemlje sa istaknutim refundacijama za Microsoft pretplate.

Dužina bilo koje pretplate pretplate na Kanadu, Izrael,
Koreju i Tursku duže od1 meseca i obnovljene - Danska, Finska, Nemačka (kupovine 1. marta 2022.), Holandija, Poljska i Portugalija

Rešavanje problema ako ne možete da otkažete pretplatu

Ako ne vidite opciju za otkazivanje ili isključivanje periodične naplate, možete odabrati da razgovarate sa nekim od naših advokata za podršku ili možete da pokušate sledeće:

 • Uverite se da ste prijavljeni na kontrolnoj tabli Microsoft naloga pomoću istog Microsoft naloga koji ste koristili za kupovinu usluge Microsoft 365.

 • Ako vidite opciju Uključi periodičnu naplatu, to znači da će pretplata isteći na datum koji je prikazan i možete da nastavite da koristite proizvod do tog datuma. Ne morate ništa više da radite.

 • Proverite da li je potrebno ažurirati način plaćanja. Ako ima, obavestićemo vas kada stignete u Usluge & pretplate. Da biste rešili probleme, na stranici Upravljanje izaberitestavku Promeni način plaćanja. Više informacija potražite u članku Promena načina plaćanja za Microsoft pretplatu.

 • Da biste videli kompletne smernice za otkazivanje, pogledajte članak Uslovi prodaje u Microsoft prodavnici.

 Takođe pogledajte

Otkazivanje Microsoft pretplate

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×