Pronađite šta vam je potrebno sa programom Microsoft Search u usluzi Bing

Pomoću Microsoft Search u pretraživaču Bing imate rezultate pretrage sa veba i iz organizacije – u bilo kom pregledaču i na bilo kom uređaju.

Ostavite veliki utisak sa Objavama

Pored Veb rezultata, možete da pronađete rezultate rada, uključujući:

 • Osobe

 • Datoteke

 • SharePoint i druge interne lokacije

 • Veze ka unutrašnjim resursima i alatkama

 • Razgovori

 • Akronimi

 • Grupe

 • Zgrade i Office lokacije

 • Planovi Office sprata

Ne morate da naučite specijalne termine ili komande. Bing razume uobičajene reči i pokušava da shvati šta zaista želite da pronađete. Samo pitaj prirodno.

Brzo pronađite osobe sa kojima radite:Microsoft Search u pretraživaču Bing lako razumeju pretrage kao što su "Moj menadžer" ili "org" Gail Taner. Ne morate da unosite određeno ime da biste pronašli osobu koju tražite ili da je čak ispravno izgovarate. Probajte da tražite stvari kao što su "Jamal direktni izveštaji" ili "Dejnin Menadžer" da bi položili organizacioni grafikon.

Pogledajte više sa proširenim prikazom: Za pretrage sa relevantnim rezultatima rada dobićete vrhunski rezultat za njega zajedno sa vezom ka stranici radna stranica gde možete da vidite više.

Pretraga rezultata u usluzi Microsoft Search u usluzi Bing prikazuje datoteke unutar preduzeća.

Pronađite razgovore: Brzo pronađite Microsoft Teams i Yammer razgovore pretraživanjem za ' razgovore o <temi> ' i pronaći ćete rezultate. Najnoviji razgovori koji su bili deo, kao i javni razgovori, biće na vrhu. Microsoft Teams i Yammer rezultati razgovora dostupni su samo na Microsoft Search u pretraživaču Bing.

Pronađite Microsoft 365 grupe: Uz Microsoft Search u pretraživaču Bing možete da pronađete grupe, timove i bezbednosne grupe. Samo potražite ime grupe, e-adresu ili pseudonim e-pošte. Dobićete rezultate koji uključujete vlasnika grupe, članove i kako da kontaktirate grupu.

Microsoft Search u pretraživaču Bing takođe prikazuje interne lokacije povezane sa grupom i ako ste član, videćete relevantne datoteke i razgovore iz Microsoft Teams i Yammer.

Pronađite predloge za posao pretrage:Da biste lakše pronašli odgovore, osobe i lokacije za izgradnju, Microsoft Search u usluzi Bing predlozi se pojavljuje ispod polja za pretragu ili trake adresa. Samo počnite da kucate ime osobe, postavite ili stvari i videćete da se na listi pojavljuju relevantni predlozi. Predlozi za rad uključujete ikonu da biste ih lakše identifikovali.

Pronađite rezultate pomoću predloga za posao.

Pronađite nedavne dokumente:Pretražite "moji fajlovi" ili "Moji dokumenti" da biste pronašli sve najnovije Excel, Word, PowerPoint, OneNote i PDF datoteke na kojima ste radili ili one koje su podeljene sa vama.

Privatnost

Informacije o privatnosti potražite u članku kako Microsoft pretraga u usluzi Bing pomaže da vaše informacije budu bezbedne 

Gde se nalaze rezultati iz vaše organizacije?

Morate da se prijavite u Bing pomoću poslovnog ili školskog naloga da biste dobili rezultate iz organizacije. Ovo je isti nalog koji koristite za prijavljivanje uOutlook na vebu, SharePoint i druge Microsoft 365 aplikacije. Ako ste već prijavljeni uMicrosoft 365 aplikaciju ili na sajtu, sve je podešeno.

Treba da se prijavite ili odjavite?

Da biste se prijavili:

 1. U gornjem desnom uglu bilo kojeBing izaberite stavku Prijavi se.

 2. U meniju konto, pored naloga za posao ili školski, kliknite na dugme Poveži.

 3. Ako vam bude zatraženo, odaberite nalog sa kojim želite da se prijavite ili unesite e-adresu i lozinku.

Da biste se odjavili: 

 1. U gornjem desnom uglu bilo koje Bing kliknite na ime.

 2. U meniju nalog, pored stavke poslovni ili školski nalog, kliknite na Odjavljivanje.

Više nećete biti prijavljeni automatski na ovom uređaju. Ako ste koristili druge pregledače ili uređaje za prijavljivanje u Microsoft Search, moraćete i da se odjavite.

Davanje povratnih informacija

Ako ne pronađete ono što tražite, koristite veze za povratne informacije ili pošaljite povratne informacije da biste predloћili Dodavanje stranice ili stranice za rad sa organizacijom. U meniju povratne informacije izaberite stavku želim da predložim vezu. Ove povratne informacije idu administratorima pretrage koje mogu da dodaju rezultate rada. Da biste olakšali programski dodaci za kreiranje ovog ishoda, dodajte informacije za koje mislite da su vam korisne.

Takođe pogledajte

Korišćenje usluge Microsoft Search

Kako Microsoft Search u usluzi Bing pomaže da vaše informacije budu bezbedne

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×