Pregledanje i filtriranje video zapisa olakšava brzo pronalaženje onoga što tražite. Prilikom pretrage, takođe možete filtrirati rezultate na osnovu video metapodataka.

Pogledajte sve video zapise

  1. Prijavljivanje u Microsoft Stream

  2. Na traci za navigaciju kroz tok idite do stavke Moj sadržaj > Moji video zapisi

       alternativni tekst

Pretraživanje, filtriranje i sortiranje video zapisa

Sadržaj možete potražiti na stranici Moji video zapisi na isti način kao prilikom pregledanja. Rezultati pretrage će biti prilagođeni kontekstu stranice, u ovom slučaju video zapisa.

Možete i da filtrirate u državi (radna verzija ili objavljena) i postavke privatnosti (ograničeno ili širom preduzeća) u video zapisu.

Pored toga, video zapise možete da sortirate po različitim parametrima, uključujući relevantnost rezultata pretrage, datum objavljivanja, broj prikaza i još mnogo toga.

Na primer, ako želite da vidite sve video zapise koje ste otpremili, a koji se tiče deljenja i koji su već objavljeni, možete da potražite deljenje iu filteru podesite državu na Objavljeno:

alternativni tekst

Prikaži filtrirani rezultat

Gorenavedeni primer vraća tri video zapisa koji sadrže reč "deljenje" u metapodacima. U ovom slučaju, pronađeni su u opisu video zapisa i autogenerisanom prepiskom natpisa. Više informacija o transkriptima potražite u automatski generišu natpise.

alternativni tekst

Takođe pogledajte

Prvi koraci

Razumevanje postavki privatnosti

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×