Pronalaženje i filtriranje video zapisa

Pregledanje i filtriranje video zapisa olakšava da brzo pronađete ono što tražite. Kada pretražujete, možete i da filtrirate rezultate zasnovane na metapodacima za video.

Pogledajte sve video zapise

  1. Prijavljivanje u Microsoft stream

  2. Na traci za navigaciju toka idite na moj sadržaj > Moji video zapisi

Pretraga i sortiranje video zapisa

Možete da tražite sadržaj direktno na stranici Moji video zapisi , na isti način na koji to radite u programu search. Rezultati pretrage će biti iziжi na kontekst stranice, u ovom slučaju na video zapisima.

Možete i da filtrirate po državi (u nacrtu ili objavljenoj) i postavkama privatnosti (ograniиene ili kompaljišire) video zapisa.

Pored toga, video zapise možete da sortirate po raznim drugim parametrima, uključujući važnost rezultata pretrage, datum objavljivanja, prikaz Count i još mnogo toga.

Na primer, ako želite da vidite sve video zapise koje ste otpremili koji su o deljenju i koji su već objavljeni, možete da tražite Deljenjei u okviru filtera podesite stanje na objavljivanje:

Prikaz filtriranog ishoda

Gorenavedene primer vraća tri video zapisa koja sadrže Word deljeni resurs u njihovim metapodacima. U ovom slučaju, pronađeni su u opisu video zapisa i automatski generisan transkript natpisa. Više informacija o transkriptima potražite u članku Automatsko kreiranje natpisa.

Takođe pogledajte

Prvi koraci

Razumevanje postavki privatnosti

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×