Sign in with Microsoft
Sign in or create an account.

Napomena: Ova funkcija nije dostupna u programu Outlook za Office 365 ili Outlook 2019.

Kada otvorite e-poruku u programu Outlook, programski dodatak Outlook Social Connector je umanjen kao jedan red na dnu Okno za čitanje. Da biste ga razvili, kliknite na strelicu ili povucite vrh umanjenog okna sve dok ne bude željene visine.

Programski dodatak Outlook Social Connector podrazumevano je umanjen

Ne vidim okno za osobe.

Isprobajte ova rešenja.

  • Uključite okno za čitanje     Kliknite na Prikaz > Okno za čitanje i zatim kliknite na Desno ili Dole.

  • Uključite okno sa osobama     Kliknite na Prikaz > Okno sa osobama i zatim kliknite na Normalno ili Umanji.

  • Uverite se da vam organizacija dozvoljava da se povežete na internet     Neke organizacije ne dozvoljavaju pristup lokacijama za društveno umrežavanje koje se nalaze izvan njihove intranet mreže. Obratite se administratoru mreže za više informacija.

Spajanje aplikacija za Outlook društveni konektor

Ako na poslu koristite Outlook i SharePoint, možete da vidite kontakte u svojoj organizaciji.

Napomena: nekoliko društvenih aplikacija, uključujući Facebook i LinkedIn, uklonjene su sa Outlook društvenog konektora. Više informacija potražite u članku Facebook Connect više nije dostupan.

  1. Izaberite Prikaz > Okno sa osobama > Postavke naloga.

Na kartici „Prikaz“ kliknite na dugme „Okno za osobe“ i izaberite stavku „Postavke naloga“

  1. Potvrdite izbor u poljima za potvrdu pored naloga na društvenim mrežama koje želite da priključite i dodajte odgovarajuće informacije, kao što su korisnička imena i lozinke.

  2. Izaberite Poveži se > Završi.

Šta je to programski dodatak Outlook Social Connector?

Programski dodatak Outlook Social Connector omogućava da radite u programu Outlook i da ostanete u toku sa statusom i aktivnostima prijatelja i kontakata, bez obzira na to da li su iz vaše organizacije ili sa lokacija za društveno umrežavanje na internetu kao što su Facebook i LinkedIn.

Napomena: Neke Facebook funkcije više nisu dostupne. Više informacija potražite u članku Facebook Connect više nije dostupan.

Na primer, ako vaš kolega Mihajlo Arsić pripada dvema lokacijama za društveno umrežavanje koje i vi koristite, možete da vidite njegova ažuriranja statusa, komentare, poruke i obaveštenja sa tih lokacija, sve na jednom mestu u programu Outlook. Uz to, možete videti listu svih Outlook stavki koje delite sa Mihajlom, kao što su e-poruke, prilozi i sastanci.

Programski dodatak Outlook Social Connector takođe ažurira Mihajlove informacije u Outlook fasciklama za kontakte kad god promeni svoje profile na društvenim mrežama.

Programski dodatak Outlook Social Connector prikazuje ažuriranja i informacije za kontakte u oknu sa osobama, smeštenom ispod otvorenih Outlook stavki, na primer e-poruka, zakazanih obaveza ili sastanaka i kontakata.

Programski dodatak Outlook Social Connector nakon što je razvijen

Kada izaberete Outlook stavku, informacije o pošiljaocu se pojavljuju u oknu "osobe". Kada izaberete Outlook stavku koja sadrži više osoba, mala slika svake osobe se pojavljuje na naslovnoj traci na vrhu okna "osobe" i možete da kliknete na sliku da biste videli informacije o toj osobi u oknu "osobe".

Da biste videli veće slike svih osoba uključenih u stavku, kliknite na malo preklopno dugme desno od malih slika na naslovnoj traci.

Kliknite na preklopno dugme da biste videli veće slike

Kliknite na sliku neke osobe da biste u oknu sa osobama prikazali informacije o njoj.

Da biste u oknu sa osobama videli različite informacije o određenoj osobi, izaberite neku od kartica sa leve strane prozora liste.

Skrivanje programskog dodatka Outlook Social Connector

Da biste sakrili programski dodatak Outlook Social Connector iz svih prikaza, kliknite na Prikaz > Okno sa osobama > Isključeno.

Kliknite na okno sa osobama i zatim kliknite na „Isključeno“

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×