Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Video zapisi koje možete otpremiti na Yammer možda neće biti dostupna za reprodukovanje nakratko nakon što ste ih otpremili. To je zato što otpremanje video zapisa u usluzi Yammer, a kodiranje video tako da možete da reprodukujete na Yammer, su odvojena procesa. Kodiranje ne počinje dok se otpremanje ne dovrši, a video reprodukcija na Yammer dok je gotovo kodiranje.

Video zapis je priložene u poruci ili otpremljene u karticu "datoteka", on je dostupan samo kao koji se mogu preuzeti datoteke dok ga je kodiranje. Jednom kodiranje završi, video, onda je takođe dostupan unutar Yammer. Ukoliko je veoma velike datoteke (ne zaboravite maksimalne veličine za otpremanje Yammer omogućava je 100 MB na besplatnu mrežama i 5 GB na premium mreža), kodiranje samo treba da potraje nekoliko minuta.

Savet: Kodiranje se dešava u pozadini, tako da možete da objavite poruku ili druge radi dok video kodira.

Yammer kodira video samo jednom. Na primer, ako poruku priložite video zapisa sa kartice "datoteka", to ne mora da kodirate ponovo i je dostupna za prikaz u Yammer odmah.

Prilaganje datoteke Yammer poruku

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×