Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

11.7.2023.

Verzija:

OS verzija 17763.4645

17.11.2020.
Informacije o windows terminologiji ažuriranja potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Pregled verzije Windows 10 1809 potražite na stranici istorije ažuriranja

Ističe 

 • Ispravka rešava problem koji utiče na lokaciju koja je u IE režimu. Lokacija ne prelazi iz IE režima kada je očekivana. 

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na IE režim. Tekst na statusnoj traci nije uvek vidljiv.

 • Ispravka rešava poodmašni problem koji utiče na audio tok. Problem remeti tok.

Poboljšanja

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja. Kada instalirate ovaj KB:

 • Novi! Ova ispravka poboljšava nekoliko pojednostavljenih kineskih fontova i Microsoft Pinyin uređivač metoda unosa (IME). Oni sada podržavaju GB18030-2022. Znakovi na listi standardnih kineskih znakova (nivo primene GB18030-2022) dostupni su u programu Microsoft Yahei (standardni, laki i podebljani), dengxian (opcionalni font: standardni, svetlo i podebljan) i Simsun. Font Simsun Ext-B (GB18030-2022 nivo primene 3) sada podržava Unikod CJK objedinjene ideografske oznake E i F.

 • Novi! Ova ispravka dodaje mnogo novih funkcija i poboljšanja Microsoft Defender za krajnju tačku. Dodatne informacije potražite u članku Šta je novo u programu Microsoft Defender za krajnju tačku.

 • Novi! IE režim i Microsoft Edge sada mogu da dele kolačiće. Da biste saznali više, pogledajte članak Deljenje kolačića između pregledača Microsoft Edge i Internet Explorer.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na naša tačka. Ne uspeva za datoteke koje sadrže definiciju klase u Windows PowerShell.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na sve postavke registratora u okviru putanja smernica. One mogu biti izbrisane. Do toga dolazi kada tokom obrade ne preimenujete lokalnu privremenu datoteku smernica Smernice grupe korisnika.

 • Ova ispravka utiče na Upravljač prozorima radne površine (DWM). To poboljšava pouzdanost.

 • Ispravka se adresiše na curenje memorije uMSCTF.dll. Do curenja dolazi kada se fokus promeni u kontrolama za uređivanje.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na NCryptGetProperty(). Kada ga pozovete NCRYPT_KEY_TYPE_PROPERTY, sistem se 0x1 umesto 0x20. Do toga dolazi kada je ključ mašinski ključ.

 • Ažuriranje rešava nasumični problem koji utiče na svchost.exe. Postoji značajan rast memorije u sistemu. Do ovoga dolazi svchost.exesadrži uslugu vođenja evidencije korisničkog pristupa (UALSVC).

 • Ispravka rešava problem koji utiče na win32kfull.sys. On izvodi već slobodno unošenje reda za čekanje. To dovodi do greške zaustavljanja.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče natib.sys upravljački program . Ne učitava se. Do ovoga dolazi kada je omogućen integritet koda zaštićen od integriteta koda zaštićenog pomoću funkcije HyperVisor (HVCI).

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Active Directory korisnike & računarima. Prestaće da se odaziva. To se dešava kada koristite prikaz "Lista zadataka" da biste omogućili ili onemogućili više objekata u isto vreme.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na MySQL komande. Komande ne uspevaju u Windows Xenon kontejnerima.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na objekat klastera imena klastera grupisanog klastera sa grupisanjem preuzimanja posla instance koja padne. Ne možete da je popravite na Azure virtuelnim mašinama.

 • Ova ispravka se rešava poznatim problemom koji utiče na profile uređaja na kiosku. Ako ste omogućili automatsko prijavljivanje, to možda neće funkcionisati. Kada Autopilot dovrši obezbeđivanje, ovi uređaji ostaju na ekranu akreditiva. Do ovog problema dolazi kada instalirate ispravke od 10. januara 2023. i novije.

Ako ste instalirali starije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove ispravke sadržane u ovom paketu.

Za više informacija o bezbednosnim ranjivostima, pogledajte novi veb sajt Vodič za bezbednosne ispravke i bezbednosne Novosti.

Windows 10 steka servisiranja - 17763.4640

Ova ispravka poboljšava kvalitet steka servisiranja, što je komponenta koja instalira Windows ispravke. Servisiranje steka ispravki (SSU) osigurajte da imate robusnu i pouzdanu stek servisiranja tako da vaši uređaji mogu da primaju i instaliraju Microsoft ispravke. 

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instalacije KB5001342ili novije verzije, usluga klastera možda neće uspeti da se pokrene zato što upravljački program mreže klastera nije pronađen.

Do ovog problema dolazi zbog ažuriranja upravljačkih programa PnP klase koje koristi ova usluga.  Posle oko 20 minuta trebalo bi da budete u mogućnosti da ponovo pokrenete uređaj i da ne naiđete na ovaj problem.
Dodatne informacije o određenim greškama, uzroku i privremenom rešenju ovog problema potražite u KB5003571.

Korišćenje FixedDrivesEncryptionType ili SystemDrivesEncryptionType postavki smernica u čvoru BitLocker dobavljača usluga konfiguracije (CSP) u aplikacijama za upravljanje mobilnim uređajima (MDM) možda neće ispravno prikazati grešku 65000 u postavci "Zahtevaj šifrovanje uređaja" za neke uređaje u okruženju. Ugrožena okruženja su ona sa smernicama "Nametni tip šifrovanja disk jedinice na disk jedinicama operativnog sistema" ili "Nametni šifrovanje disk jedinice na fiksne disk jedinice" podešene tako da budu omogućene i izabrane opcije "potpuno šifrovanje" ili "samo korišćeni prostor". Ovaj problem utiče na Microsoft Intune, ali to može da utiče i na upravljanje mobilnim uređajima nezavisnih proizvođača.

Važno Ovaj problem je samo problem sa izveštavanjem i ne utiče na šifrovanje disk jedinice niti na izveštavanje o drugim problemima na uređaju, uključujući druge BitLocker probleme.

Ovaj problem je rešen u ispravci KB5034127.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft sada kombinuje najnoviju stek ispravku servisiranja (SSU) za operativni sistem sa najnovijom kumulativnom ispravkom (LCU). SSU-i poboljšavaju pouzdanost procesa ažuriranja radi ublažavanja potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU-a. Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Stek servisiranja Novosti (SSU): Najčešća pitanja

Preduslov:

Morate da instalirate SSU (SSU) od 10. avgusta 2021. (KB5005112) pre nego što instalirate LCU. 

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz Windows Update.

Windows Update za preduzeća

Da

Niko. Ova ispravka će se automatski preuzeti i instalirati sa lokacije Windows Update u skladu sa konfigurisanim smernicama.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 10

Klasifikacija: bezbednosni Novosti

Ako želite da uklonite LCU

Da biste uklonili LCU nakon instaliranja kombinovanog SSU i LCU paketa, koristite opciju komandne linije DISM/Remove-Package sa imenom LCU paketa kao argumentom. Ime paketa možete da pronađete koristeći ovu komandu: DISM /online /get-packages.

Pokretanje Windows Update samostalnog instalacionog programa (wusa.exe) sa prekidačom /deinstaliraj na kombinovanom paketu neće funkcionisati zato što kombinovani paket sadrži SSU. Posle instalacije ne možete da uklonite SSU iz sistema.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 5028168.

Za listu datoteka koje su obezbeđene u steku servisiranja, preuzmite informacije o datoteci za SSU – verzija 17763.4640

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×