Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

12.9.2023.

Verzija:

OS izdanje 17763.4851

17.11.2020.
Informacije o windows terminologiji ažuriranja potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Pregled verzije Windows 10 1809 potražite na stranici istorije ažuriranja

Ističe 

 • Ova ispravka rešava probleme sa bezbednošću operativnog sistema Windows. 

Poboljšanja

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja. Kada instalirate ovaj KB: 

 • Ova ispravka podržava promene u zimskom računanju vremena (DST) u Izraelu.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Microsoft distributed Transaction Coordinator (DTC). Ima curenje regulatora. Zbog toga nema dovoljno memorije u sistemu.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na rezultujuću listu smernica (RSOP). Postavka smernica Windows LAPS "BackupDirectory" nije prijavljena. Do toga dolazi kada je postavka postavljena na 1, što je "Nazad na AAD".

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na serverski blok poruka (SMB). Ne možete da pristupite deljenoj SMB fascikli. Greške su: "Nema dovoljno resursa memorije" ili "Nedovoljno sistemskih resursa".

 • Ažuriranje rešava problem koji utiče na planirane zadatke. Zadaci ne uspevaju kada koriste uskladištene akreditive lokalnog korisničkog naloga. Do ovoga dolazi kada omogućite Akreditive Guard. Poruka o grešci je "2147943726: ERROR_LOGON_FAILURE (Korisničko ime ili lozinka su netačni)."

 • Ispravka rešava problem koji utiče na one koji koriste Windows Update za preduzeća. Kada se od vas zatraži da promenite lozinku prilikom prijavljivanja, operacija promene neće uspeti. Zatim ne možete da se prijavite. Kôd greške je 0xc000006d.

 • Ova ispravka rešava problem koji je povezan sa promenama u prosleđivanje događaja.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Smernice grupe uslugu. Ona neće čekati 30 sekundi, što je podrazumevano vreme čekanja, da bi mreža bila dostupna. Zbog toga smernice nisu ispravno obrađene.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na veb ulogu udaljene radne površine (RD). Ako omogućite tu ulogu, ona neće uspeti kada nadogradite RD primene više puta.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Narator. Njegov fokus se ne menja kada se promeni fokus tastature. Zbog toga narator čita pogrešnu oznaku u dijalogu koji se pojavljuje kada se prijavite.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na potvrdu identiteta. Korišćenje pametne kartice za pridruživanje računara active Directory domenu ili ponovno pridruživanje računaru. To se dešava kada instalirate Windows ispravke od oktobra 2022. ili novije. Više detalja potražite u članku KB5020276.

Ako ste instalirali starije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove ispravke sadržane u ovom paketu.

Više informacija o bezbednosnim ranjivostima potražite na novoj veb lokaciji Vodič za bezbednosne ispravke i na Novosti.

Windows 10 stek servisiranja - 17763.4840

Ova ispravka poboljšava kvalitet steka servisiranja, što je komponenta koja instalira Windows ispravke. Servisiranje steka ispravki (SSU) osigurajte da imate robusnu i pouzdanu stek servisiranja tako da vaši uređaji mogu da primaju i instaliraju Microsoft ispravke. 

Poznati problemi u ovoj ispravki

Simptom

Zaobilazno rešenje

Korišćenje FixedDrivesEncryptionType ili SystemDrivesEncryptionType postavki smernica u čvoru BitLocker dobavljača usluga konfiguracije (CSP) u aplikacijama za upravljanje mobilnim uređajima (MDM) možda neće ispravno prikazati grešku 65000 u postavci "Zahtevaj šifrovanje uređaja" za neke uređaje u okruženju. Ugrožena okruženja su ona sa smernicama "Nametni tip šifrovanja disk jedinice na disk jedinicama operativnog sistema" ili "Nametni šifrovanje disk jedinice na fiksne disk jedinice" podešene tako da budu omogućene i izabrane opcije "potpuno šifrovanje" ili "samo korišćeni prostor". Ovaj problem utiče na Microsoft Intune, ali to može da utiče i na upravljanje mobilnim uređajima nezavisnih proizvođača.

Važno Ovaj problem je samo problem sa izveštavanjem i ne utiče na šifrovanje disk jedinice niti na izveštavanje o drugim problemima na uređaju, uključujući druge BitLocker probleme.

Ovaj problem je rešen u ispravci KB5034127.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft sada kombinuje najnoviju stek ispravku servisiranja (SSU) za operativni sistem sa najnovijom kumulativnom ispravkom (LCU). SSU-i poboljšavaju pouzdanost procesa ažuriranja radi ublažavanja potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU-a. Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Stek servisiranja Novosti (SSU): Najčešća pitanja

Preduslov:

Morate da instalirate SSU (SSU) od 10. avgusta 2021. (KB5005112) pre nego što instalirate LCU. 

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz Windows Update.

Windows Update za preduzeća

Da

Niko. Ova ispravka će se automatski preuzeti i instalirati sa lokacije Windows Update u skladu sa konfigurisanim smernicama.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 10

Klasifikacija: bezbednosni Novosti

Ako želite da uklonite LCU

Da biste uklonili LCU nakon instaliranja kombinovanog SSU i LCU paketa, koristite opciju komandne linije DISM/Remove-Package sa imenom LCU paketa kao argumentom. Ime paketa možete da pronađete koristeći ovu komandu: DISM /online /get-packages.

Pokretanje Windows Update samostalnog instalacionog programa (wusa.exe) sa prekidačom /deinstaliraj na kombinovanom paketu neće funkcionisati zato što kombinovani paket sadrži SSU. Posle instalacije ne možete da uklonite SSU iz sistema.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 5030214.

Za listu datoteka koje su obezbeđene u steku servisiranja, preuzmite informacije o datoteci za SSU – verzija 17763.4840

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×