Srodne teme
×
You have multiple accounts
Choose the account you want to sign in with.

Datum izdanja:

14.7.2020.

Verzija:

OS build 14393.3808

NOVO
VAŽNO
Windows 10, verzija 1607 je dostigla kraj glavne podrške i sada je produžena podrška. Počevši od jula 2020. godine, više neće biti opcionalnih izdanja koja nisu bezbednosna (poznata kao "C" izdanja) za ovaj operativni sistem. Operativni sistemi u produženoj podršci imaju samo kumulativne mesečne bezbednosne ispravke (poznate kao "B" ili "Ažuriraj utorak").

NOVO
VAŽNO
Počevši od jula 2020. godine, sve Windows ispravke će onemogućiti funkciju RemoteFX vGPU zbog bezbednosne ranjivosti. Više informacija o ranjivosti potražite u temiCVE-2020-1036 i KB4570006. Kada instalirate ovu ispravku, pokušaji pokretanja virtuelnih mašina (VM) koji imaju omogućeni RemoteFX vGPU neće uspeti, a pojaviće se poruke kao što su sledeće:

Ako ponovo omogućite RemoteFX vGPU, pojaviće se poruka slična sledećoj:

 • "Nije moguće pokrenuti virtuelnu mašinu jer su svi GPU-i koji se mogu da se podstiče na RemoteFX onemogućene u Hyper-V Manager."

 • "Nije moguće pokrenuti virtuelnu mašinu jer server ima nedovoljno GPU resursa."

 • "Više ne podržavamo RemoteFX 3D video adapter. Ako i dalje koristite ovaj adapter, možda ćete postati izloženi bezbednosnom riziku. Saznajte više (https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2131976)"

Podsetnik Dodatno servisiranje za izdanja Windows 10 Enterprise, Education i IoT Enterprise završeno je 9. aprila 2019. i ne proširuje se nakon ovog datuma. Da biste nastavili da primate bezbednosne i kvalitetne ispravke, Microsoft preporučuje da ažurirate na najnoviju verziju sistema Windows 10.

Podsetnik12. mart 2019. i 9. april 2019. poslednje su dve Delta ispravke za Windows 10 verzije 1607. Klijentima Long-Term servisne grane (LTSB) i dalje će biti dostupne bezbednosne i kvalitativne ispravke putem ekspresnih i kompletnih kumulativnih paketa ispravki. Dodatne informacije o ovoj promeni potražite na našem blogu.

Windows 10, verzija 1607, dostignuta je kraj usluge 10. aprila 2018. Uređaji Windows 10 Home ili Pro izdanja više neće primati mesečne bezbednosne i kvalitetne ispravke koje sadrže zaštitu od najnovijih bezbednosnih pretnji. Da biste nastavili da primate bezbednosne i kvalitetne ispravke, Microsoft preporučuje da ažurirate na najnoviju verziju sistema Windows 10.

VAŽNOWindows 10 Enterprise i Windows 10 Education izdanja će dobiti dodatno servisiranje bez troškova do 9. aprila 2019. Uređaji na Long-Term servisiranje (LTSC) nastaviće da primaju ispravke do oktobra 2026. na stranici "Smernice za životni životni vek". Windows 10 Uređaji sa ispravkama za godišnjicu (v. 1607) koji koriste čip "Clovertrail" u intel-u nastaviće da primaju ispravke do januara 2023. na blogu Microsoft zajednice.

Windows Server 2016 Standardno izdanje, opcija instalacije Nano servera i izdanje Windows Server 2016 Datacenter, opcija instalacije nano servera dostigla je kraj usluge 9. oktobra 2018.Ova izdanja više neće primati mesečne bezbednosne i kvalitetne ispravke koje sadrže zaštitu od najnovijih bezbednosnih pretnji. Da biste nastavili da primate bezbednosne i kvalitetne ispravke, Microsoft preporučuje da ažurirate na najnoviju verziju sistema Windows 10.

Windows 10 Mobile, verzija 1607, je ušla u kraj usluge 8. oktobra 2018. Uređaji Windows 10 Mobile i Windows 10 Mobile Enterprise više neće primati mesečne bezbednosne i kvalitetne ispravke koje sadrže zaštitu od najnovijih bezbednosnih pretnji. Da biste nastavili da primate bezbednosne i kvalitetne ispravke, Microsoft preporučuje da ažurirate na najnoviju verziju sistema Windows 10.

Više informacija o različitim tipovima Windows ispravki, kao što su kritične, bezbednosne, upravljački programi, servisni paketi i tako dalje, pročitajte sledeći članak.

Istaknute stavke

 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti prilikom korišćenja programa Internet Explorer i usluge Zastarela verzija pregledača Microsoft Edge.

 • Ispravke radi poboljšanja bezbednosti Windows izvršava osnovne operacije.

 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti prilikom korišćenja Microsoft kancelarija proizvoda.

 • Ispravke koje poboljšavaju bezbednost kada koristite ulazne uređaje (kao što su miš, tastatura ili nalivak).

 • Poboljšava bezbednost u Microsoft Store.

 • Ažurira problem koji može da spreči neke aplikacije da štampaju dokumente koji sadrže grafiku ili velike datoteke.

Poboljšanja i ispravke

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Promene ključa uključuju:

 • Rešava problem zbog kojihlsass.exeprestaje da radi na serveru terminala kada omogućite Remote Credential Guard. Kôd izuzetka je 0xc0000374.

 • Rešava problem koji može da izazove grešku zaustavljanje 7E unfssvr.sysna serverima koji rade pod uslugom Network File System (NFS).

 • Rešava problem koji uzrokuje rukovanje ključem registratora Windows Management Instrumentation (WMI) (WmiPrvSE.exe) prilikom izvršavanja upita u Win32_RDCentralPublishedDeploymentSettings.

 • Rešava problem koji može da spreči neke aplikacije da štampaju dokumente koji sadrže grafiku ili velike datoteke nakon instalacije programa Windows Ispravke objavljene 9. juna 2020.

 • Bezbednosne ispravke za Zastarela verzija pregledača Microsoft Edge,Internet Explorer, Microsoft Scripting Engine, Windows Platforma aplikacija i Frameworks, Windows aplikacije, Microsoft grafička komponenta, Windows Unos i sastav, Windows Media, Windows Shell, Microsoft Store, Windows Cloud Infrastructure, Windows Fundamentals, Windows Kernel, Windows MSXML, Windows File Server i Clustering, Windows Remote Desktop, Windows Update Stack, Microsoft JET database Engine i .NET Framework (više informacija potražite u članku Vodič za bezbednost skupa podataka i podataka).

Ako ste instalirali starije ispravke, samo nove ispravke koje se nalaze u ovom paketu biće preuzete i instalirane na vašem uređaju.

Više informacija o otklonjenim bezbednosnim ranjivostima potražite u vodiču za bezbednosnu ispravku.

Windows Poboljšanja ažuriranja

Microsoft je objavio ispravku direktno na sajtu Windows Update klijentu da biste poboljšali pouzdanost. Svi uređaji koji rade Windows 10 koji su konfigurisani da automatski primaju ispravke iz izdanja Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđeni najnoviju ispravku funkcije Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernica za odložavanje Windows Ispravka za preduzeća. Ovo se ne odnosi na izdanja dugoročnog servisiranje.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Simptom

Zaokrenite posao

Nakon instalacije KB4467684,usluga klastera možda neće početi sa greškom "2245 (NERR_PasswordTooShort)" ako je smernica grupe "Minimalna dužina lozinke" konfigurisana sa više od 14 znakova.

Za ovu ispravku i sve ispravke pre ili posle ove ispravke, ovaj problem je rešen u KB4601318.

Kako da nabavite ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju ispravku steka za servisiranje (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). SSUs poboljšava pouzdanost procesa ažuriranja za ublaživanje potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU datoteke i primene Microsoft bezbednosnih ispravki. Opšte informacije o SSU-ovima potražite u temama Ažuriranje steka Servisiranje steka i Ažuriranja steka (SSU):Najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4565912) automatski će vam biti ponuđen. Da biste nabavili sami paket za najnoviji SSU, potražite ga u Microsoft Update katalogu. 

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupno

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Nijedno. Ova ispravka će automatski biti preuzeta i instalirana sa lokacije Windows Ažuriraj.

Katalog usluge Microsoft Update

Da

Da biste nabavili jedini paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update Catalog.

Windows Usluge ažuriranja servera (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod:Windows 10

Klasifikacija:bezbednosne ispravke

Informacije o datoteci

Preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4565511za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki. 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×