Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

16.7.2019.

Verzija:

Pregled mesečne zbirne ispravke

Počev od ispravke KB4493472 , mesečne zbirne ispravke više neće uključivati PciClearStaleCache.exe. Ovaj uslužni program za instalaciju rešava neusaglašenosti u unutrašnjoj PCI keš memoriji. Ovo može da dovede do simptoma navedenih u nastavku prilikom instaliranja mesečnih ispravki koje NE uključuju PciClearStaleCache:

Ovi simptomi su posebno česti na gostujućim virtuelnim mašinama i na mašinama koje nisu ažurirane od marta 2018.

Administratori treba da provere da li su instalirane mesečne zbirne ispravke objavljene između 10. aprila 2018. (KB4093118) i 12. marta 2019. (KB4489878) pre nego što instaliraju ispravke od aprila 2019. i novije. Svaka od ovih zbirnih ispravki uključuje PciClearStaleCache.exe.

  • Postojeće NIC definicije na mrežama kontrolne table mogu da se zamene novom Ethernet karticom mrežnog interfejsa (NIC), ali sa podrazumevanim postavkama. Prilagođene postavke na prethodnoj NIC kartici ostaju u registratoru, ali nisu korišćene.

  • Postavke statične IP adrese su izgubljene na interfejsima mreže.

  • Postavke Wi-Fi profil nisu prikazane u mrežnoj potpaleti.

  • Mrežni adapteri za Wi-Fi su onemogućeni.

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4507449 (objavljena 9. jula 2019), kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

  • Ažuriranje informacija o vremenskoj zoni za Brazil.

  • Onemogućava Microsoft Visual Basic Script (VBScript) prema podrazumevanim postavkama na internetu i u zonama ograničenih lokacija u pregledaču Internet Explorer i kontroli veb pregledača.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Microsoft i McAfee su identifikovali problem na uređajima koji imaju instaliran McAfee Endpoint Security (ENS) Threat Prevention 10.x ili McAfee Host Intrusion Prevention (Host IPS) 8.0 ili McAfee VirusScan Enterprise (VSE) 8.8. On može da dovede do sporog pokretanja sistema ili da se sistem ne odaziva prilikom ponovnog pokretanja nakon instaliranja ove ispravke.

Ovaj problem je rešen. Kompanija McAfee je objavila automatsku ispravku kako bi se rešio ovaj problem.

Smernice za McAfee korisnike se nalaze u sledećim člancima podrške kompanije McAfee:

Uređaji koji počinju da koriste okruženje izvršavanja pre pokretanja sistema (PXE) iz Windows usluge daljinske primene (WDS) ili System Center upravljača konfiguracije (SCCM) možda neće uspeti da se pokrenu sa greškom „Status: 0xc0000001, informacije: zahtevani uređaj nije povezan ili mu nije moguće pristupiti” nakon instaliranja ove ispravke na WDS serveru.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4512514.

Mašina VBScript u pretraživaču Internet Explorer 11 bi trebalo da podrazumevano bude onemogućena kada instalirate ispravku KB4507437 (Pregled Mesečne zbirne ispravke) ili KB4511872 (Kumulativnu ispravku za Internet Explorer) i kasnije. Međutim, u nekim slučajevima VBScript možda neće biti onemogućen na predviđen način.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4519976.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju zbirnu ispravku. Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa instaliranjem zbirne ispravke. 

Ako koristite Windows Update, automatski će vam biti ponuđen najnoviji SSU (KB4490628). Da biste dobili zaseban paket za najnoviji SSU, potražite ga u Katalogu Microsoft Update

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja

Dostupno

Naredni korak

Windows Update ili Microsoft Update

Da

Ova ispravka je navedena kao Opcionalna u usluzi Windows Update. Dodatne informacije o tome kako se pokreće usluga Windows Update, potražite u članku Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update.

Katalog Microsoft Update

Da

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Windows Server Update Services (WSUS)

Ne

Ovu ispravku možete da uvezete u WSUS ručno. Pogledajte Katalog Microsoft Update za uputstva.

 

informacije

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4507437

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×