Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

17.1.2018.

Verzija:

verzija OS 15063.877

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Rešava problem usled kojeg neki korisnici sa manjim podskupom starijih AMD procesora ulaze u stanje nemogućnosti pokretanja sistema.

 • Rešava problem u vezi sa štampanjem PDF dokumenata u programu Microsoft Edge.

 • Rešava problem u vezi sa pristupom fascikli App-V paketa koji prouzrokuje nepravilno rukovanje spiskom za kontrolu pristupa.

 • Rešava problem koji dovodi do gubitka kompatibilnosti sa prethodnim verzijama za upravljanje Microsoft virtuelizacijom korisničkog doživljaja (UE-V) sa smernicama grupe. Smernice grupe za Windows 10 u verziji 1607 nisu kompatibilne sa smernicama grupe za verziju 1703 ili novije verzije operativnog sistema Windows 10. Zbog ove greške nije moguće primeniti nove Windows 10 administrativne predloške (.admx) na centralnu prodavnicu smernica grupe. To znači da neke nove, dodatne postavke za Windows 10 nisu dostupne.

 • Rešava problem zbog kog neke ActiveX kontrole sa Microsoft potpisom ne funkcionišu kada se omogući Kontrola aplikacija Windows zaštitnika (Device Guard). Tačnije, ne funkcionišu ID-ovi klase vezani za XML HTTP u datoteci msxml6.dll.

 • Rešava problem zbog kog, kada pokušate da promenite pametnu karticu za tip pokretanja Windows usluge, tako da umesto Onemogućeno bude Ručno ili Automatsko, sistem prijavljuje grešku: „Nije moguće kreirati datoteku kada ona već postoji“.

 • Rešava problem zbog kog Device Guard Windows zaštitnika ili Kontrola aplikacija Windows zaštitnika ne može da pokrene aplikaciju ako je pokrenuta u režimu sprovođenja Samo nadzor.

 • Rešava problem zbog kog automatsko testiranje virtuelnog TPM-a nije pokrenuto u sklopu pokretanja virtuelnog TPM-a.

 • Rešava problem u vezi sa NoToastApplicationNotificationOnLockScreen smernicama grupe, zbog kog se sistemska obaveštenja prikazuju na zaključanom ekranu.

 • Rešava problem koji se prvobitno javio u ispravci KB4056891, kada je pozivanje funkcije CoInitializeSecurity sa skupom parametara za potvrdu identiteta za RPC_C_AUTHN_LEVEL_NONE dovelo do greške STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL.

 • Rešava problem zbog kog Azure P2S VPN veza koja koristi IKEv2 možda neće uspeti da se uspostavi kada uređaj korisnika sadrži veliki broj pouzdanih vrhovnih certifikata.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Zbog problema koji pogađa neke verzije antivirusnog softvera, ova popravka je napravljena tako da se primenjuje samo na računarima na kojima je antivirusni ISV ažurirao ALLOW REGKEY.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4088782.

Nakon instaliranja ove ispravke, neki korisnici mogu da imaju probleme prilikom prijavljivanja na neke veb lokacije kada koriste akreditive za nalog nezavisnog proizvođača u programu Microsoft Edge.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4074592.

 

Preuzimanje ove ispravke

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4057144.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×