19. decembar 2018. – KB4483232 (verzija OS 16299.847)

Datum izdavanja::

Verzija:

19.12.2018.

Verzija OS 16299.847

Napomena

Usled minimalnog vremena rada tokom praznika i predstojeće Nove godine u zapadnim zemljama, nećemo objavljivati izdanja za pregled tokom decembra 2018. Mesečno servisiranje će se nastaviti u bezbednosnim izdanjima za januar 2019.

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Bezbednosna ispravka za Internet Explorer.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Više informacija o otklonjenim bezbednosnim ranjivostima potražite u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instalacije pregleda zbirne kvalitativne ispravke za avgust ili ispravke za .NET Framework od 11. septembra 2018, kreiranje instance za SqlConnection može da izbaci izuzetak. Više informacija o ovom problemu potražite u sledećem članku Microsoft baze znanja:

4470809 Izuzetak pri kreiranju instance za SqlConnection u softveru .NET 4.6 i novijim verzijama nakon instaliranja ispravki za .NET Framework iz avgusta i septembra 2018.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4480967.

Preuzimanje ove ispravke

Napomene o primeni

Za klijente koji koriste Wsusscn2.cab, datoteku skeniranja van mreže za Windows Update, neće biti izdata nova .cab datoteka skeniranja za decembar. Moraćete da preuzmete WSUS .cab datoteku skeniranja za decembar 2018, a zatim da ručno preuzmete ovu KB ispravku iz Kataloga Microsoft Update koju ćete primeniti. Ažurirana datoteka skeniranja koja sadrži ovu KB ispravku biće dostupna u sledećem izdanju bezbednosne ispravke za januar 2019.

Delta paket za ovu ispravku neće biti dostupan. Klijenti koji koriste ispravke iz Delta paketa treba da izvrše potpuno ažuriranje. Kod klijenata koji ne izvrše potpuno ažuriranje, već samo instaliraju ispravku iz Delta paketa od 11. decembra

2018. doći će do otkazivanja ispravke prilikom instaliranja januarske Delta ispravke. Januarska potpuna ispravka će se instalirati pravilno.

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa LCU instaliranjem i primenom Microsoft bezbednosnih popravki. Za više informacija pogledajte Servisne stek ispravke.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4477136) će biti automatski ponuđen. Da biste nabavili zaseban paket za najnoviji SSU, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Instaliranje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili samostalan paket za ovu ispravku, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4483232

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×