19. novembar 2020 – KB4586839 (OS Build 17763,1613) Preview

Datum izdavanja::

Verzija:

19.11.2020.

OS verzija 17763,1613

11/10/20
VAŽNA
zbog minimalnih operacija tokom praznika i predstojećeg zapadnog novog dana u zapadnoj novoj godini, ne postoji preliminarno izdanje (poznato kao "C" izdanje) meseca 2020. decembar. Biće mesečno izdanje bezbednosnog izdanja (poznato kao izdanje "B") za decembar 2020. Uobičajeno mesečno servisiranje za B i C izdanja nastaviće se u januaru 2021.

11/17/20
Informacije o terminologiji za Windows ažuriranje potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima ispravki za mesečnu vrednost. Da biste prikazali druge beleške i poruke, pogledajte matičnu stranicuoperativnog sistema Windows 10, verzija 1809 ažuriranu istoriju.

Istaknute ispravke

 • Ažurira problem koji uzrokuje Microsoft pregledač Edge Microsoft Edge za otvaranje u pozadini kada se uređaj nalazi u režimu tableta.

 • Ažurira problem koji uzrokuje popunjavanje čvrstog diska u određenim situacijama greške.

 • Ažurira problem sa USB 3,0 čvorišima. Uređaj povezan sa čvorištem može prestati sa radom kada postavite uređaj u hibernaciju ili ponovo pokrenite uređaj.

Poboljšanja i popravke

ova ispravka nebezbednosne ispravke obuhvata poboljšanja kvaliteta. U ključne promene spadaju:

 • ažurira dijalog osnovni podaci o programu Internet Explorer za korišćenje modernog dijaloga "moderan standard".

 • rešava problem koji uzrokuje Microsoft pregledač Edge Microsoft Edge da bi se otvarao u pozadini kada se uređaj nalazi u PC režimu rada.

 • rešava problem koji dovodi do toga da čvrsti disk popuni u određenim situacijama greške.

 • rešava problem sa USB 3,0 čvorištima. Uređaj povezan sa čvorištem može prestati sa radom kada postavite uređaj u hibernaciju ili ponovo pokrenite uređaj.

 • rešava problem koji generiљe poruku o grešci 0x57 kada se wecuweather SS/c: komanda koristi za ažuriranje pretplate na prosleđivanje događaja.

 • rešava problem koji dovodi do neuspeha zahteva kada pozivaju na Sid-ov API-ju () . Ovo se događa nakon migriranja naloga na novi domen čije ime je kraće od imena prethodnog domena.

 • rešava problem koji uzrokuje da kontrola aplikacije Windows Defender radi kao više događaja vezanih za generaciju šifre dinamičkih kodova.

 • rešava problem koji uzrokuje otkazivanje funkcionalnosti "zaboravila/la" na zaključanog ekrana. Ovaj neuspeh se pojavljuje ako je korisnik potpisao pomoću korisničkog imena i lozinke i ako su omogućene postavke DontDisplayLastUserName ili Hidefastuserprebacivanje.

 • rešava problem koji dovodi do toga da sistem prestaje da radi tokom pokretanja. Do toga dolazi kada su uključena smernica za neuspeh u programu Crashondit.

 • rešava problem koji sprečava pristup usluzi Azure Active Directory (AD) koristeći Google Chrome pregledač zbog uslovnih smernica pristupa.

 • rešava problem koji dovodi do toga da aplikacija smernica grupe programa Microsoft Management konzola (MMC) prestaje da funkcioniše kada uređujete bezbednosne postavke smernica grupe. Poruka o grešci je "funkcija MMC ne može da pokrene proširenje konzole".

 • rešava problem koji ne može da oslobodite nepoštenu grupu sistema i zahteva ponovno pokretanje sistema. Do toga dolazi prilikom pokretanja 32-bitnih aplikacija sa omogućenim režimom standarda obrade podataka (FIPE).

 • proširuje Microsoft Defender za podršku krajnje tačke u nove regione.

 • adrese velika memorija i iskorišćenost CPU-a u programu Microsoft Defender za krajnju tačku.

 • rešava problem u procesu izvršavanja Microsoft pozive daljinske procedure (RPC) koji uzrokuje da distribuirana replikacija sistema datoteka (DFSR) prekine da se odaziva. Ovaj problem generiše događaje evidencije za DFS replikaciju (5014), RPC (1726) i nema ponovnog povezivanja (5004) za podrazumevano vremensko ograničenje od 24 časa bez replikacije.

 • rešava problem koji može da dovede do dinamičkih Configuration Protocol Configuration Protocol (DHCP) servera za zanemarivanje izbora za izbor veze (DHCP opcija 82, sub-opcije 5) u DHCP pakete zahteva od klijenata.

 • rešava problem koji sprečava aplikaciju "PDF24", verzija 9.1.1, iz stavke "otvaranje. txt datoteka".

 • rešava problem koji može da izazove curenje nenumerisanih radnih memorija u udaljenom radnoj površini protokola (RDP) nad scenariom virtuelne privatne mreže (VPN).

 • rešava problem koji možda uzrokuje curenje memorije u okviru funkcije bindft. sys prilikom kopiranja datoteka u kontejner.

 • rešava problem sa uslugama Active Directory Services (AD Cc) koji može da spreči prosleđivanje evidencija certifikata (CT), ako je omogućeno.

 • Rešava problem koji ne uspeva da sprovede postavke vremenskog ograničenja za usluge terminala (TERMSRV. dll).

 • Rešava problem sa funkcijom kontrolora brzine korisnika Datagram Protocol (UDP) koja uzrokuje da usluge udaljene radne površine (usluge terminala) prestaju sa radom. Kao rezultat toga, sve RDP veze se gube.

 • Rešava problem sa netačnim knjiženjem bafera za Office prikaz (CDD) za knjiženje bafera, koji umanjuje performanse u usluzi Remote Desktop Protocol (RDP) Windows 2000 prikaz modela upravljačkog programa za pogonski program (XDDM). Ovaj problem utiče na aplikacije koje koriste grafičke jedinice (GPU) za rad, kao što su Microsoft timovi, Microsoft Office i Veb pregledači.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Poboljšanja za Windows Update

Microsoft je objavio ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo kojem uređaju sa operativnim sistemom Windows 10 koji je konfigurisan tako da automatski dobija ispravke sa lokacije Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija funkcionalna ispravku za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernice za odlaganje iz kolekcije Windows Update za preduzeća. To se ne odnosi na izdanja dugoročnog servisiranja.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Kada instalirate KB4493509, uređaji sa instaliranim nekim azijskim jezičkim paketima mogu da dobiju grešku, "0x800f0982-PSFX_E_MATCHING_COMPONENT_NOT_FOUND".

 1. Deinstalirajte i ponovo instalirajte sve nedavno dodate jezičke pakete. Uputstva potražite u odeljku Upravljanje postavkama jezika unosa i jezika prikaza u sistemu Windows 10.

 2. Izaberite stavku Proveri da li postoje ispravke i instalirajte kumulativnu ispravku za april 2019. Uputstva potražite u odeljku Ažuriranje sistema Windows 10.

Napomena Ako ponovo instaliranje jezičkog paketa ne umanji problem, uspostaviti početne vrednosti računara na sledeći način:

 1. Idite u aplikaciju " Postavke " > oporavakaplikacije.

 2. Izaberite Prvi koraci ispod opcije oporavka Uspostavi početne vrednosti ovog računara.

 3. Izaberite Zadrži moje datoteke.

Microsoft radi na rešavanju problema i dostaviće ispravku u predstojećem izdanju.

Uputstvo za preuzimanje ove ispravke

Pre instaliranja ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa LCU instaliranjem. Opšte informacije o SSU ispravkama potražite u članku Servisne stek ispravke i Servisne stek ispravke (SSU): Najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4587735) će vam automatski biti ponuđeno. Zaseban paket za najnoviji SSU potražite u Katalogu Microsoft Update.

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja

Dostupno

Naredni korak

Windows Update ili Microsoft Update

Da

Idite na postavke > ažurirajte & bezbednost > Windows Update. U raspoloživim dostupnom programu opcionalne ispravke pronaći ćete vezu za preuzimanje i instaliranje ispravke.

Katalog Microsoft Update

Da

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Windows Server Update Services (WSUS)

Ne

Ovu ispravku možete da uvezete u WSUS ručno. Pogledajte Katalog Microsoft Update za uputstva.

 

Informacije o datoteci

Da biste dobili listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4586839.

Napomenu Neke datoteke pogrešno imaju "nije primenljivo" u koloni "CSV datoteka" u koloni "verzija datoteke". To može dovesti do lažnih pozitivnih ili lažnih negativnih grešaka prilikom korišćenja nekih alatki trećih strana za prepoznavanje skeniranja radi provere valjanosti verzije.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×