19. novembar 2020 – KB4594441 (OS Build 14393,4048) iz zastareli-benda

Datum izdavanja::

Verzija:

19.11.2020.

OS verzija 14393,4048

Ažurirano 11/19/20
Informacije o terminologiji za Windows ažuriranje potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima ispravki za mesečnu vrednost. Da biste prikazali druge beleške i poruke, pogledajte matičnu stranicuoperativnog sistema Windows 10, verzija 1607 ažuriranu istoriju.

Istaknute ispravke

  • Ažurira problem koji može da uzrokuje Kerberos potvrdu identiteta i probleme obnova karata koji su vezani za primenu cve-2020-17049.

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ključne promene spadaju:

  • Odnosi se na probleme sa Kerberos verifikacijom u vezi sa vrednošću Performticketketit u cve-2020-17049, koja je bila deo 2010. novembra 2020 u usluzi Windows Update. Sledeći problemi mogu da se pojave u upravljačima domena koji su upisivi i koji su samo za čitanje (DC):

    • Kerberos usluge za uslugu i karte za dodelu karata (TGT) možda neće obnoviti za klijente koji nisu Windows Kerberos kada je Performticket potpis postavljen na 1 (podrazumevani).

    • Usluge za korisnike usluga za korisnike (S4U), kao što su planirani zadaci, grupisanje i usluge za poslovne aplikacije, možda neće uspeti za sve klijente kada se Performticket potpis podesi na 0.

    • S4UProxy delegacija ne uspeva tokom referenciranja ulaznica u scenarijima tokom međudomena ako su funkcije usluge DCs u srednjim domenima dosledno ažurirane, a Performticketket potpis je podešen na 1.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Poboljšanja za Windows Update

Microsoft je objavio ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo kojem uređaju sa operativnim sistemom Windows 10 koji je konfigurisan tako da automatski dobija ispravke sa lokacije Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija funkcionalna ispravku za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernice za odlaganje iz kolekcije Windows Update za preduzeća. Ovo ne utiče na izdanja dugoročnog servisiranja.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Kada instalirate KB4467684, usluga klastera možda neće uspeti da počne sa greškom "2245 (NERR_PasswordTooShort)" Ako su smernica grupe "Minimalna dužina lozinke" konfigurisana sa većim od 14 znakova.

Postavite podrazumevanu vrednost domena "smernica za minimalnu dužinu lozinke" za manje od ili jednako 14 znakova.

Microsoft radi na rešavanju problema i dostaviće ispravku u predstojećem izdanju.

Uputstvo za preuzimanje ove ispravke

Pre instaliranja ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa LCU instaliranjem. Opšte informacije o SSU ispravkama potražite u članku Servisne stek ispravke i Servisne stek ispravke (SSU): Najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4576750) će vam biti automatski ponuđen. Zaseban paket za najnoviji SSU potražite u Katalogu Microsoft Update

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja

Dostupno

Naredni korak

Windows Update i Microsoft Update

Ne

Pogledajte druge opcije u nastavku.

Katalog Microsoft Update

Da

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Windows Server Update Services (WSUS)

Ne

Ovu ispravku možete da uvezete u WSUS ručno. Pogledajte Katalog Microsoft Update za uputstva.

 

Informacije o datoteci

Da biste dobili listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4594441.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×