Sadržaj
×

Datum izdanja:

22.3.2018.

Verzija:

pregled mesečne zbirne ispravke

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4088876 (koja je objavljena 13. marta 2018.), kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

  • Rešava problem u kojem iSCSI RESET može da aktivira preuzimanje posla instance koja padne od strane klastera.

  • Rešava problem zbog kog korišćenje vanmrežnog prenosa podataka između dva servera može da doda dodatne bajtove u odredišnu datoteku.

  • Rešava jedan problem zbog kog WMI prestaje da se odaziva na upite, a operacije koje zavise od WMI-ja ne uspevaju kada se prekorači ograničenje memorije od 256 MB u okviru WMI arbitra. Trebalo bi da primenite ovu ispravku na računarima koji se susreću sa visokom iskorišćenošću memorije za WMI ili koji daju grešku WBEM_E_INVALID_CLASS ili WBEM_E_NOT_FOUND. Za više informacija pogledajte KB4096063.

  • Rešava problem gde prijavljivanja na server prestaju da reaguje zbog nekog neotpuštenog SRW zaključavanja.

  • Rešava problem zbog kog korisnici ponekad mogu da se prijave na Windows 2012 R2 servere kada koriste prilagođenog dobavljača akreditiva na konzoli ili RDP.

  • Rešava problem koji umanjuje performanse biblioteke Universal CRT u okviru funkcija _gcvt i _gcvt_s.

  • Rešava problem zbog kog se izlaz u datoteku ili kanal u potpunosti baferuje u biblioteku Universal CRT za striming standardne greške (STDERR).

  • Rešava problem u biblioteci Universal CRT tako što dodaje oznaku režimu za pristup „x” da bi se podržala funkcija fopen().

  • Rešava problem sa stanjem trke u vremenu izvršavanja biblioteke Universal C Runtime (CRT) koje se javlja kada ažurirate globalni lokalni standard. Problem oštećuje broj referenci trenutnog lokalnog standarda i aktivira dvostruko stanje oslobađanja.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Zbog problema koji pogađa neke verzije antivirusnog softvera, ova popravka je napravljena tako da se primenjuje samo na računarima na kojima je antivirusni ISV ažurirao ALLOW REGKEY.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4093121. Više vam ne treba sledeći ALLOW REGKEY da biste otkrili ovi ispravku i da bi vam bila ponuđena: 

HKEY_LOCAL_MACHINE"Subkey="SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\QualityCompat\cadca5fe-87d3-4b96-b7fb-a231484277cc

 

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka je navedena kao Opcionalna u usluzi Windows Update. Da biste saznali dodatne informacije o tome kako da pokrenete uslugu Windows Update, pročitajte članak Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4088882

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×