27. novembar 2018. – KB4467681 (verzija OS 16299.820)

Datum izdavanja::

Verzija:

27.11.2018.

Verzija OS 16299.820

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Osigurava da se određene ActiveX kontrole u prozoru pomeraju zajedno sa drugim sadržajem stranice u pregledaču Internet Explorer 11 tokom operacija pomeranja koju pokreće korisnik.

 • Rešava problem koji dovodi do otkazivanja navigacije kroz ere u prikazu japanskog kalendara. Više informacija potražite na lokaciji KB4469068 .

 • Rešava problem u vezi sa formatom datuma u japanskom kalendaru era. Više informacija potražite na lokaciji KB4469068 .

 • Rešava problem zbog kog funkcija GetCalendarInfo vraća netačno ime ere prvog dana japanske ere. Više informacija potražite na lokaciji KB4469068 .

 • Rešen je problem koji sprečava brisanje načina pisanja reči iz postavki korišćenja Microsoft Office rečnika.

 • Rešeni su problemi sa promenama letnjeg računanja vremena za područje Rusije.

 • Rešeni su problemi sa promenama letnjeg računanja vremena za područje Maroka.

 • Rešen je problem koji povremeno dovodi do nestanka softverske tastature prilikom pridruživanja Wi-Fi mreži kada se koriste Universal Windows Platform (UWP) aplikacije. Ovaj problem utiče na uređaje na kojima je instalirana Windows 10 ispravka za kreativne i koji nemaju hardversku tastaturu.

 • Rešen je problem kako bi se omogućilo korišćenje funkcionalnosti vraćanja na prethodnu stavku i prevlačenja pomoću valjkastog dugmeta i kako bi se osiguralo da Shim izbori imaju prioritet nad registrom.

 • Rešen je problem zbog kog je funkcija „Koncentrisani čitač“ u aplikaciji Microsoft Word preskakala prvi deo izabrane reči kada se Microsoft Word Online koristi u pregledaču Microsoft Edge.

 • Rešava problem u biblioteci Universal CRT koji povremeno dovodi do toga da implementacija AMD64 specifična za FMOD daje netačan rezultat kada dobije vrlo velike upite. FMOD se često koristi za primenu operatora modula u JavaScript i Python implementacijama koje koriste Universal C Runtime.

 • Rešen je problem zbog kog se unosi evidencije događaja za CredSSP bezbednosnu ispravku koja koriguje CVE-2018-0886 ne evidentiraju na pravilan način.

 • Rešen je problem koji može da prouzrokuje prekomernu iskorišćenost memorije prilikom korišćenja pametnih kartica.

 • Rešen je problem zbog kog sistem prestaje sa radom uz kôd greške 0x120_fvevol!FveEowFinalSweepConvertSpecialRangesChunk.

 • Rešen je problem koji sprečava ActiveX kontrole u programu Internet Explorer na 64-bitnim sistemima. Ovo se dešava kada koristite funkciju „Kontrola aplikacija Windows zaštitnika“ i kreirate smernicu koja ActiveX kontrolama omogućava da se pokrenu u pregledaču Internet Explorer.

 • Rešen je problem koji sprečava Application Guard da pretražuje internet ako datoteka automatske konfiguracije proxy servera (PAC) na uređaju koristi literale IP adrese za navođenje veb proxy servera.

 • Rešen je problem koji Wi-Fi klijenta sprečava da se poveže na Miracast® uređaje kada je identifikator skupa usluga (SSID) naveden u okviru smernica za bežičnu mrežu.

 • Rešen je problem sa objektom smernica grupe (GPO) „Zabrani povezivanje sa mrežama van domena kada je uređaj povezan sa mrežu potvrđenog domena“. U takvom scenariju, GPO prekida vezu sa Wi-Fi interfejsom preko kog je uspostavljena veza sa VPN klijentom.

 • Rešen je problem sa prelaskom iz stanja napajanja zbog kog sistem prestaje da se odaziva prilikom povezivanja sa uređajima koji imaju eXtensible Host Controller Interface (xHCI) devices.

 • Rešen je problem zbog kog je RemoteApp prozor uvek aktivan i u prvom planu nakon zatvaranja prozora.

 • Rešen je problem zbog kog instaliranje i aktiviranje klijenta za Windows Server 2019 i ključeva hosta za 1809 LTSC Key Management Service (KMS) (CSVLK) ne funkcioniše na očekivani način. Više informacija o prvobitnoj funkciji potražite u članku KB4347075.

 • Rešava problem koji dovodi do usporene učestalosti osvežavanja ekrana kada neka aplikacija kreira i uništava mnogo podređenih prozora.

  Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaj će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

   

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instalacije pregleda zbirne kvalitativne ispravke za avgust ili ispravke za .NET Framework od 11. septembra 2018, kreiranje instance za SqlConnection može da izbaci izuzetak. Više informacija o ovom problemu potražite u sledećem članku Microsoft baze znanja:

4470809 Izuzetak pri kreiranju instance za SqlConnection u softveru .NET 4.6 i novijim verzijama nakon instaliranja ispravki za .NET Framework iz avgusta i septembra 2018.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4480967.

Nakon instaliranja ove ispravke, korisnici možda neće moći da koriste traku za traženje u programu Windows Media Player kada reprodukuju određene datoteke. Ovaj problem ne utiče na normalnu reprodukciju.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4471329.

Preuzimanje ove ispravke

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa LCU instaliranjem. Za više informacija pogledajte Servisne stek ispravke.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4465661) će biti automatski ponuđen. Da biste nabavili zaseban paket za najnoviji SSU, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Instaliranje ove ispravke

Da biste preuzeli i instalirali ovu ispravku, izaberite Postavke > Ažuriranje i bezbednost > Windows Update i Proveri da li postoje ispravke.

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4467681.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×