Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

8.1.2019.

Verzija:

OS build 14393.2724

Windows 10, verzija 1607, dostignuta je kraj usluge 10. aprila 2018. Uređaji Windows 10 Home ili Pro izdanja više neće primati mesečne bezbednosne i kvalitetne ispravke koje sadrže zaštitu od najnovijih bezbednosnih pretnji. Da biste nastavili da primate bezbednosne i kvalitetne ispravke, Microsoft preporučuje da ažurirate na najnoviju verziju sistema Windows 10.

VAŽNO:Windows 10 Enterprise i Windows 10 Education dobiće šest meseci dodatnog servisiranje bez troškova. Uređaji na Long-Term servisiranje (LTSC) nastaviće da primaju ispravke do oktobra 2026. na stranici "Smernice za životni životni vek". Windows 10 Uređaji sa ispravkama za godišnjicu (v. 1607) koji koriste čip "Clovertrail" u intel-u nastaviće da primaju ispravke do januara 2023. na blogu Microsoft zajednice.

Windows Server 2016 Standardno izdanje, opcija instalacije Nano servera i izdanje Windows Server 2016 Datacenter, opcija instalacije nano servera dostigla je kraj usluge 9. oktobra 2018.Ova izdanja više neće primati mesečne bezbednosne i kvalitetne ispravke koje sadrže zaštitu od najnovijih bezbednosnih pretnji. Da biste nastavili da primate bezbednosne i kvalitetne ispravke, Microsoft preporučuje da ažurirate na najnoviju verziju sistema Windows 10.

Windows 10 Mobile, verzija 1607, je ušla u kraj usluge 8. oktobra 2018. Uređaji Windows 10 Mobile i Windows 10 Mobile Enterprise više neće primati mesečne bezbednosne i kvalitetne ispravke koje sadrže zaštitu od najnovijih bezbednosnih pretnji. Da biste nastavili da primate bezbednosne i kvalitetne ispravke, Microsoft preporučuje da ažurirate na najnoviju verziju sistema Windows 10.

Poboljšanja i ispravke

Ova ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka se ne uvodi u nove funkcije operativnog sistema. Promene ključa uključuju:

  • Rešava problem koji utiče na PowerShell prekid petlje ponovo pomoću naloga koji nisu administratori. Za više detalja pogledajte Windows bezbednost promena koja utiče na PowerShell. 

  • Bezbednosne ispravke za Internet Explorer, Windows platformu aplikacija i frameworkove, Microsoft Scripting Engine, Windows kernel, Windows Hyper-V, Windows MSXML i Microsoft JET mašinu baze podataka.

Ako ste instalirali starije ispravke, samo nove ispravke koje se nalaze u ovom paketu biće preuzete i instalirane na vašem uređaju.

Više informacija o otklonjenim bezbednosnim ranjivostima potražite u vodiču za bezbednosnu ispravku.

Windows Poboljšanja ažuriranja

Microsoft je objavio ispravku direktno na sajtu Windows Update klijentu da biste poboljšali pouzdanost. Svi uređaji koji rade Windows 10 koji su konfigurisani da automatski primaju ispravke iz izdanja Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđeni najnoviju ispravku funkcije Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernica za odložavanje Windows Ispravka za preduzeća. Ovo se ne odnosi na izdanja dugoročnog servisiranje.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Simptom

Zaokrenite posao

Kada instalirate pregled zbirne kvalitacione ispravke iz avgusta ili 11. septembra 2018. .NET Framework, instanticija SqlConnection može dati izuzetak. Više informacija o ovom problemu potražite u sledećem članku u Microsoft bazi znanja:

4470809 Izuzetak u sqlConnection trenutnoj verziji za .NET 4.6 i kasnije August-September 2018 .NET Framework ispravkama.

Ovaj problem je rešen u KB4480977.

Za hostove koje upravlja System Center Virtual Machine Manager (SCVMM), SCVMM ne može da naznači logičke prekidače primenjene na hostu nakon instaliranja ispravke i da upravlja upravlja.

Pored toga, ako ne pratite najbolje prakse, može doći do greške zaustavljanja vfpext.sys kod hostova.

Ovaj problem je rešen u KB4507459.


Nakon instalacije ove ispravke na Windows Server 2016, trenutna pretraga u Microsoft Outlook klijentima ne uspeva uz grešku, "Outlook može da izvrši pretragu".

Ovaj problem je rešen u KB4487026.

Nakon instalacije KB4467691, Windows može da počne na određenim Lenovo i Fujitsu laptopovima koji imaju manje od 8 GB RAM memorije.

Ponovo pokrenite računar na koji ovo utiče koristeći Objogućeni ekstenzivni firmver Interface (UEFI). Onemogućite bezbedno pokretanje, a zatim ponovo pokrenite.

Ako BitLocker na vašem računaru, možda ćete morati da prođete kroz BitLocker oporavak nakon onemogućavanja bezbednog pokretanja.

Lenovo i Fujitsu su svesni ovog problema. Obratite se OEM proizvođaču da biste vas upitali da li je dostupna ispravka firmvera za vaš uređaj.

Kada instalirate ovu ispravku, aplikacije nezavisnih autora mogu imati poteškoća pri potvrdi identiteta hotspotova.

Ovaj problem je rešen u KB4480977.

Aplikacije koje koriste Microsoft Jet bazu podataka sa Formatom datoteke Microsoft Access 97 možda neće uspeti da se otvore ako baza podataka sadrži imena kolona veća od 32 znaka. Baza podataka se neće otvoriti uz grešku "Neispoznati format baze podataka".

Ovaj problem je rešen u KB4487026.

Nakon instalacije KB4467684, usluga klastera možda neće početi sa greškom "2245 (NERR_PasswordTooShort)" ako je smernica grupe "Minimalna dužina lozinke" konfigurisana sa više od 14 znakova.

Za ovu ispravku i sve ispravke pre ili posle ove ispravke, ovaj problem je rešen u KB4601318.

Kada instalirate ovu ispravku, Internet Explorer 11 i druge aplikacije koje koristeWININET.DLL mogu imati problema sa potvrdom identiteta. To se dešava kada dve ili više osoba koristi isti korisnički nalog za više njih, isto vreme sesije prijavljivanja na istom Windows server računaru, uključujući remote Desktop Protocol (RDP) i logotipe servera terminala. Simptomi koje su prijavili klijenti uključuju, ali možda neće biti ograničeni na:

  • Veličina keša i lokacija prikazuju nulu ili praznu vrednost.

  • Tasterske prečice možda neće raditi ispravno.

  • Veb stranice možda ne uspeju ispravno da učitaju ili prikaze.

  • Problemi sa odzivima sa akreditivima.

  • Problemi prilikom preuzimanja datoteka.

Ovaj problem je rešen u KB4493470.

Kada instalirate ovu ispravku, MSXML6 uzrokuje da aplikacije prestanu da se odaziku ako su izuzetke u toku operacija node, kao što su appendChild(), insertBefore()i moveNode().

Uređivač smernica grupe može prestati da se odaziva kada uređujete objekat smernica grupe (GPO) koji sadrži željene postavke smernica grupe (GPP) za Internet Explorer 10 grupe.

Ovaj problem je rešen u KB4493470.

Određene operacije, kao što je preimenovanje ,koje izvršavate nad datotekama ili fasciklama koje se izvršavaju na klaster deljenoj jačini zvuka (CSV) mogu biti neuspešne uz grešku "STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5)". Do ovoga dolazi kada izvršite operaciju na CSV čvoru vlasnika iz procesa koji nema administratorske privilegije.

Uradite nešto od sledećeg:

  • Izvršite operaciju iz procesa koji ima privilegiju administratora.

  • Izvršite operaciju iz čvara koji nema vlasništvo nad CSV-om.

Microsoft radi na rešenju i obezbediće ispravku u narednom izdanju.

Kako da nabavite ovu ispravku

Napomene o primeni

Delta paket za ovu ispravku pretpostavlja da ste primenili bezbednosnu ispravku od 19. decembra (KB4483229). Ako niste primenili bezbednosnu ispravku od 19. decembra (KB4483229), morate da primenite kompletnu ispravku za ovo izdanje i ne možete da koristite Delta paket.

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju ispravku steka za servisiranje (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). SSUs poboljšava pouzdanost procesa ažuriranja za ublaživanje potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU datoteke. Više informacija potražite u temi Servisiranje steka ispravki.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4465659) biće vam automatski u ponudi. Da biste nabavili jedini paket za najnoviji SSU, idite u Microsoft Update katalog. 

Instaliraj ovu ispravku

Ova ispravka će automatski biti preuzeta i instalirana sa lokacije Windows Ažuriraj. Da biste nabavili jedini paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update katalog.

Informacije o datoteci

Preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4480961za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki. 

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×