Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

8.9.2020.

Verzija:

Mesečna zbirna ispravka

novo
VAŽNA
proširiva podrška za Windows ugrađeni standard 7 servisnog paketa 1 (WES 7) završava se 13. oktobra, 2020. Klijenti koji su kupili proširenu bezbednosnu ispravku (ESU) za lokalno verzije nekih operativnih sistema moraju da prate određene procedure da bi nastavili da primaju bezbednosne ispravke. Više informacija potražite u ispravci KB4522133.

VAŽNOPočevši od jula 2020, sve ispravke Windows operativnog sistema onemogućiće RemoteFX vGPU funkciju zbog bezbednosne ranjivosti. Više informacija o ranjivosti potražite u člankucve-2020-1036 i KB4570006. Kada instalirate ispravku, pokušaji da započnete virtuelne mašine (VM) koje imaju omogućeno Remotefh vGPU neće uspeti, kao i poruke kao što je sledeće:

Ako ponovo omogućite RemoteFX vGPU, pojaviće se poruka poput ove:

 • "Nije moguće pokrenuti virtuelni mašinsko jer su svi GPUs koji mogu da imaju mogućnost da budu onemogućeni u hiper-V menadžeru".

 • "Nije moguće pokrenuti virtuelni mašinsko zato što server ima nedovoljne GPU resursa."

 • "više ne podržavamo Remoteff 3D video adapter. Ako i dalje koristite ovaj adapter, možete da budete izloženi bezbednosnom riziku. Naučite više (https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2131976) "

Važna Proverite da li ste instalirali obavezno ispravke koje su prikazane u okviru načina na koji možete da dobijete ovaj odeljak ažuriranjaPrvoInstaliranje ove ispravke. 

VAŽNO WSUS skeniranje cab datoteka nastaviće da bude dostupno za Windows 7 SP1 i Windows Server 2008 R2 SP1. ako imate podskup uređaja koji pokreću ove operativne sisteme bez njih, one bi mogle da se pokaћu kaoneusaglašeniu okviru alatke za upravljanje zakrpovima i usaglašenost.

VAŽNO Korisnici koji su kupili Proširenu bezbednosnu ispravku (ESU) za lokalne verzije nekih operativnih sistema moraju da prate određene procedure u KB4522133 kako bi nastavili da primaju bezbednosne ispravke nakon isteka proširene podrške 14. januara 2020. Više informacija o ESU i izdanjima podržane potražite u članku KB4497181.

VAŽNO Počevši od 15. januara 2020, na celom ekranu će se pojaviti obaveštenje koje opisuje rizik nastavka korišćenja Windows 7 servisnog paketa 1 nakon što za njega prestane podrška 14. januara 2020. Obaveštenje će ostati na ekranu sve dok ne uradite nešto u skladu s njim. Ovo obaveštenje će se pojaviti u sledećim izdanjima Windows 7 servisnog paketa 1:

Napomena Obaveštenje se neće prikazati na mašinama koje su pridružene domenu ili mašinama u kiosk režimu.

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka obuhvata poboljšanja i ispravke koje su deo ispravke KB4571729 (objavljeno 11. avgusta 2020) i odnosi se na sledeće probleme:

 • Ažurira informacije o vremenskoj zoni za Yukon u Kanadi. Više informacija potražite u članku DST promene u operativnom sistemu Windows za Yukon u Kanadi: 8. septembar 2020.

 • rešava problem bezbednosne ranjivosti korisnika sa proxy serverima i intranet serverima na mreži. Nakon instaliranja ove ispravke, intranet serveri zasnovani na HTTP-u ne mogu da iskoriste proxy proxy korisnici da bi podrazumevano otkrili ispravke. Skeniranja koje koriste ove servere neće uspeti ako klijenti nemaju konfigurisani proxy proxy. Ako morate da iskoristite proxy proxy proxy server, možete da konfigurišete ponašanje pomoću smernica za Windows ažuriranje "Dozvolite da se korisnik proxy koristi kao rezervna funkcija ako otkrivanje pomoću proxy servera ne uspe". Ova promena ne utiče na klijente koji obezbeđuju svoje Windows Server Update Services (WSUS) servere koji koriste sigurnosni Layer Layer (TLS) ili Secure Sockets Layer (SSL) protokole. Više informacija potražite u članku usavršavanje bezbednosnih uređaja koji primaju ispravke na UREĐAJU vaz.

 • Bezbednosne ispravke za Windows App platformu i okviri, Windows grafika, Windows Media, infrastruktura u oblaku operativnog sistema Windows, Windows potvrda identiteta, Windows kriptografija, jezgro operativnog sistema Windows, Windows hibridno umrežavanje u oblaku, Windows periferni uređaji, Windows skladište za skladištenje i datoteke, probi za mrežu i Windows SQL Components.

Dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima potražite u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptomi

Privremeno rešenje

Nakon instaliranja ove ispravke i ponovnog pokretanja uređaja, možda ćete dobiti grešku "neuspeh da se konfiguriše Windows ispravke. Vraćanje promena. Nemojte da isključite računar "i ispravka može da se prikaže kao Neuspešno u istoriji ažuriranja.

To se očekuje u sledećim slučajevima:

 • Ako instalirate ovu ispravku na uređaju na kom je pokrenuto izdanje koje nije podržano za ESU. Kompletnu listu izdanja koja su podržana potražite u ispravci KB4497181.

 • Ako nemate instaliran i aktiviran ključ za dodatak ESU MAK.

Ako ste kupili ključ za ESU i naišli ste na ovaj problem, proverite da li ste primenili sve preduslove i da li ste aktivirali ključ. Dodatne informacije o aktiviranju potražite u ovoj objavi na blogu. Više informacija o preduslovima potražite u odeljku "kako da dobijete tu ispravku" u ovom članku.

Određene operacije, kao što je preimenovanje, koje vršite na datotekama ili fasciklama koje se nalaze na grupi deljeni disk klastera (csv) mogu da ne uspeju sa greškom, "STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5)". Do toga dolazi kada obavite operaciju u čvoru "vlasnika CSV" iz procesa koji nema privilegiju administratora.

Uradite nešto od navedenog: 

 • Obavite operaciju iz procesa koji ima administratorske privilegije. 

 • Izvršite operaciju sa čvora koja nema CSV vlasništvo. 

Microsoft radi na rezoluciji i obezbediće ispravku u narednom izdanju. 

Nakon instaliranja ove ispravke, interfejs grafičkog uređaja (GDI) može da pristupi unutrašnjim regionima koji pogrešno izazivaju neočekivani utisak pri radu sa UI. Ovaj problem može da prouzrokuje dodatne ili nedostajuće elemente ekrana, treperenje ekrana ili razmak na kraju.

Ovaj problem se rešava u KB4580345.

Uputstvo za preuzimanje ove ispravke

Pre instaliranja ispravke

Preduslov:

Morate da instalirate ispravke navedene ispod i ponovo pokrenite uređaj pre nego što instalirate najnoviju zbirnu vrednost. Instaliranje ovih ispravki poboljšava pouzdanost postupka ažuriranja i ublažava potencijalne probleme sa instaliranjem zbirne ispravke i primenom Microsoft bezbednosnih popravki.

 1. Servisna stek ispravka (SSU) od 12. marta 2019. godine (KB4490628).  Da biste dobili samostalni paket za ove SSU, potražite ga u katalogu Microsoft Update Catalog. Ova ispravka je obavezna za instaliranje ispravki samo sa potpisom SHA-2.

 2. Najnovija SHA-2 ispravka (KB4474419) objavljena 10. septembra 2019. Ako koristite Windows Update, najnovija ispravka SHA-2 biće vam automatski ponuđena. Ova ispravka je obavezna za instaliranje ispravki samo sa potpisom SHA-2. Više informacija o SHA-2 ispravkama potražite u članku SHA-2 zahtevi za potpisivanje koda Windows i WSUS za godinu 2019..

 3. 11. avgust 2020 SSU (KB4570673) ili novijim verzijama. Da biste dobili zaseban paket za ovaj SSU, potražite ga u Katalogu Microsoft Update.

 4. Paket za pripremu licenciranja proširene bezbednosne ispravke (ESU) (KB4538483) izdat 11. februara 2020. ESU paket za pripremu za licenciranje će vam biti ponuđen putem usluge WSUS. Da biste dobili samostalni paket za program za pripremu za licenciranje za, pronađite ga u katalogu Microsoft Update Catalog.

Kada instalirate gorenavedene stavke, preporučujemo da instaliratenajnovijemSSU (KB4565354). Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU biće vam automatski ponuđen ako ste ESU korisnik. Da biste dobili samostalni paket za najnoviji SSU, potražite ga u katalogu Microsoft Update Catalog. Opšte informacije o SSU ispravkama potražite u članku Servisne stek ispravke i Servisne stek ispravke (SSU): Najčešća pitanja.

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja

Dostupno

Naredni korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Nema. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update ako ste ESU klijent.

Katalog Microsoft Update

Da

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 7 servisni paket 1, Windows Server 2008 R2 servisni paket 1, Windows ugrađeni standard 7 servisni paket 1, Windows Thin Posspreman 7, Windows Thin PC

Klasifikacija: Bezbednosne ispravke

 

Informacije o datoteci

Da biste dobili listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4577051.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×