Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

9.3.2021.

Verzija:

OS 17763,1817

2/16/21
Važne U okviru kraja podrške za Adobe Flash, KB4577586je sada dostupna kao opcionalna ispravka iz usluge Windows Update (Wu) i Windows Server Update Services (WSUS). Instalacija KB4577586 će trajno ukloniti Adobe Flash program iz Windows uređaja. Kada se instalira, ne možete da deinstalirate KB4577586. Više detalja o planovima korporacije Microsoft potražite u članku ažuriranje na lokaciji Adobe Flash Playera.

11/17/20
Informacije o terminologiji za Windows ažuriranje potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima ispravki za mesečnu vrednost. Da biste prikazali druge beleške i poruke, pogledajte matičnu stranicuoperativnog sistema Windows 10, verzija 1809.

Cedu Ovo izdanje sadrži i ispravke za Microsoft HoloLens (OS Build 17763,1817) objavljene 2021 9. Microsoft će objaviti ispravku direktno na Windows Update klijentu radi poboljšanja pouzdanosti usluge Windows Update na Microsoft HoloLens koji se ne ažuriraju na ovu najnoviju verziju OS.

Izjavi

 • Ažurira bezbednost za Windows korisnički interfejs.

 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti kada Windows izvršava osnovne operacije.

 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti prilikom korišćenja Microsoft Office proizvoda.

Poboljšanja i ispravke

 • Odnosi se na podizanje ranjivosti bezbednosti privilegija zabeležene u cve-2021-1640 u vezi sa Štampaj zadacima podnetom na "datoteka:" portovi. Kada instalirate Windows ispravke iz devetog marta, 2021 i novije verzije, odštampajte zadatke koji su u stanju čekanja pre ponovnog pokretanja usluge štampanja na čekanju ili ponovnog pokretanja OS ostaće u stanju greške. Ručno izbrišite stavke koje utiču na štampanje i ponovo ih prosledite u redosled štampanja kada je usluga štampanja na čekanju na mreži.

 • Bezbednosne ispravke za Windows Shell, Windows osnove, Windows upravljanje, Windows aplikacije, Windows kontrola korisničkog naloga (UAC), Windows Core umrežavanje, Windows hibridno Obnet, Windows kernel, Windows virtuelizacija, Microsoft Graphics komponenta, Internet Explorer, nasleđe Microsoft Edge i Windows Media.

Ako ste instalirali prethodne ispravke, samo će se nove ispravke koje se nalaze u ovom paketu preuzeti i instalirati na uređaju.

Za više informacija o rešenim bezbednosnim ranjivosti, pogledajte novu Veb lokaciju vodiča za bezbednost .

Poboljšanja ispravki za Windows

Microsoft je objavio ispravku direktno na Windows Update klijentu radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo koji uređaj koji radi pod operativnim sistemom Windows 10 konfigurisan da automatski prima ispravke iz usluge Windows Update, uključujući preduzeća i Pro izdanja, ponudiće se najnovija ispravka za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i Windows Update za poslovnu deferrale. To se ne odnosi na dugoroиne izdanje.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Zimo

Privremeno rešenje

Kada instalirate KB4493509, uređaji sa instaliranim neki azijski jezički paketi mogu da dobiju grešku, "0x800f0982-PSFX_E_MATCHING_COMPONENT_NOT_FOUND."

 1. Deinstalirajte i ponovo instalirajte sve nedavno dodate jezičke pakete. Uputstva potražite u članku Upravljanje postavkama jezika unosa i prikaz u operativnom sistemu Windows 10.

 2. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Potraži ispravke i instaliraj 2019 kumulativnu ispravku u aprilu. Uputstva potražite u članku ažuriranje operativnog sistema Windows 10.

Cedu Ako ponovo instalirate jezički paket ne umanji problem, uspostavite početne vrednosti računara na sledeći način:

 1. Idite na aplikaciju " Postavke " > oporavku.

 2. Izaberite stavku Prvi koraci u okviru početne vrednosti ove Opcije oporavka računara.

 3. Izaberite stavku Zadrži moje datoteke.

Microsoft radi na rezoluciji i obezbediće ispravku u narednom izdanju.

Kada instalirate ovu ispravku, možda ćete dobiti APC_INDEX_MISMATCH grešku sa plavim ekranom kada pokušate da štampate na određenim štampačima u nekim aplikacijama.

Ovaj problem se rešava u KB5001568.

Kada instalirate ispravke koje su objavljene iz marta 2021 ili mart 15, 2021, možete da dobijete neočekivane rezultate prilikom štampanja iz nekih aplikacija. Problemi mogu da uključe:

 • Elementi dokumenta mogu da se štampaju kao neprozirna crna/boja polja ili nedostaju, uključujući bar kodove, QR kodove i grafičke elemente, kao što je logotipi.

 • Linije tabele možda nedostaju. Možda će biti prisutne i druga poravnavanja ili problemi sa oblikovanjem.

 • Štampanje iz nekih aplikacija ili na neke štampače može da dovede do prazne stranice ili nalepnice.

Ovaj problem se rešava u KB5001638.

Kako da dobijete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju ispravku steka paketa (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Lose poboljšava pouzdanost procesa ažuriranja radi umanjivanja potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU i primene Microsoft bezbednosnih ispravki. Za opšte informacije o slamu, pogledajte članak servisiranje ispravki steka i servisno ažuriranje STEKA (ssu): najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB5000859) će vam se automatski ponuditi. Da biste dobili samostalni paket za najnovije SSU, potražite ga u katalogu Microsoft Update Catalog.

Instaliranje ove ispravke

Kanal za otpust

Naj

Sledeći stepenik

Windows Update i Microsoft Update

Daa

Nitko. Ovo ažuriranje će se automatski preuzeti i instalirati iz usluge Windows Update.

Microsoft Update katalog

Daa

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na Veb lokaciju Microsoft Update Catalog .

Windows Server Update Services (WSUS)

Daa

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa programom WSUS ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 10

Klasifikacija: bezbednosne ispravke

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 5000822.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×